PREDSEDNIČKI KANDIDAT ČANAK: Dignimo glas, da se čuje do Beograda! Centralizam guši i razara Srbiju
Foto: Marina Lopicic

Predsednički izbori 2. aprila

PREDSEDNIČKI KANDIDAT ČANAK: Dignimo glas, da se čuje do Beograda! Centralizam guši i razara Srbiju

Politika -

BEOGRAD - Predsednički kandidat Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak izjavio je danas da centralizam guši i razara Srbiju.

"Ne žive van Beograda građani drugog reda. Dovoljno smo pametni da sami najbolje upravljamo svojim novcem i imovinom, ne trebaju nam tutori", naveo je Čanak u saopštenju. On je rekao i da je Novom Sadu i Nišu, Subotici i Kraljevu, Zrenjaninu i Kragujevcu, Somboru i Leskovcu, Sremskoj Mitrovici i Vranju, Pančevu i Pirotu, Kikindi i Užicu i svim drugim mestima širom Srbije, zajedničko to da ih "niko ništa ne pita".

Čanak je naveo i da su "sav novac i sve odlučivanje u Beogradu", dodaje se u saopštenju. "Puno puta sam rekao i ponoviću: Sve što želim Vojvodini želim i svim drugim krajevima Srbije", rekao je predsednički kandidat LSV.

Prema njegovim rečima, svi koji žive van Beograda "jednako trpe da se o svemu i uvek pita neko u prestonici".

"Takvih primera je mnogo, a možda naupečatljiviji je onaj kada su i Niš i Novi Sad bili tri godine bez načelnika policije, jer je odluku o tome trebalo da donese neko u MUP-u u Beogradu", podsetio je Čanak.On je naveo i da zato koristi priliku da u predsedničkoj kampanji ukaže na to da "centralizam razara i guši ovu zemlju"."Vreme je da dignemo glas, da se čuje do Beograda!", istakao je predsednički kandidat LSV.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) OVO SU PREDSEDNIČKI SLOGANI: Ovim rečima žele da nas ubede da su najbolji kandidati!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja