PRLJAVA KAMPANJA: Na plakatima u Čačku lideri DS i Dveri prikazani na šahovnici
Foto: Printscreen FB Čačanski Glas

Provokacija

PRLJAVA KAMPANJA: Na plakatima u Čačku lideri DS i Dveri prikazani na šahovnici

Politika -
U Čačku su danas polepljeni plakati na kojima su lideri Demokrtske stranke (DS) i Dveri Bojan Pajtić i Boško Obradović prikazani uz parolu "Za izbore spremni", dok je u pozadini njihovih likova šahovnica.

Gradski odbor DS i Dveri ocenili su takve naplepnice kao "prljavu" političku kampanju protiv njih pred lokalne izbore, ali i pred sutrašnju sednicu Skupštine Čačka, na čijem dnevnom redu je i predlog opozicionih odbornika za smenjivanje gradskog rukovodstva.

"Najnoviji dogadjaji gde se na plakatima DS i Dveri etiketiraju na krajnje nekorektan način bez ikakvog osnova i uporišta u njihovom političkom delovanju, možemo protumačiti samo željom nekih partija i pojedinaca na vlasti da ne birajući sredstva ostanu na vlasti", naveo je Gradski odbor DS u saopštenju.

Oni su dodali da ti događaji prevazilaze i one u najmračnijem periodu devedesetih godina prošlog veka, a samo su nastavak nemilih dogadjaja sa crnim džipovima i batinašima u Surčinu, Mionici, Odžacima i Beloj Crkvi.

Predsednik Dveri i šef najveće opozicione odboničke grupe u Skupštini Čačka Boško Obradović ocenio je da će u kampanji protiv Dveri biti korišćena sva sredstva.

"Očito je da oni koji se na rečima zalažu da ne bude prljava kampanja, vode najprljaviju moguću kampanju. Očito je i da mnogima smeta sve veći rast rejtinga Dveri. Onima koji su na vlasti smetaju oni koji nikada nisu bili na vlasti, koji nisu kupili diplome i koji iza sebe nemaju afere, jer jedino oni mogu da smene one koji 25 godina lažu, kradu i varaju ovaj narod", rekao je Obradović.

Foto: caglas.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja