RADIKALI ORGANIZOVANIJI NEGO IKAD: Društvene mreže gore od poziva da se GLASA ZA ŠEŠELJA!
Foto: Facebook

Kurirova izborna groznica

RADIKALI ORGANIZOVANIJI NEGO IKAD: Društvene mreže gore od poziva da se GLASA ZA ŠEŠELJA!

Politika -

Već u prvoj polovini večerašnje izborne trke pristalice Vojislava Šešelja obezbedile su svom kandidatu ubedljivo vođstvo, a da je organizacija kod radikala na zavidnom nivou vidi se i na društvenim mrežama gde lokalni opštinski odbori apeluju na svoje članove da pomognu vojvodi na putu ka predsedničkoj fotelji.

Naime, na mnogobrojnim radikalskim Fejsbuk stranicama mogu se videti pozivi na glsanje na KURIROVIM PREDSEDNIČKIM IZBORIMA. Opštinski odbor Rakovica je uz slogan ŠEŠELJ ZA PREDSEDNIKA i link ka Kurirovoj fejsbuk stranici objavio i detaljno uputstvo kako dati glas lideru radikala, tako da ne čudi što Šešelj trenutno ubedljivo vodi.

Podsećamo, u toku je borba u drugoj polufinalnoj grupi KURIROVIH PREDSEDNIČKIH IZBORA, a glas vašem kandidatu možete dati na Kurirovoj zvaničnoj FB stranici.

Glasate za svog favorita klikom na emotikom pored njegovog imena.

GLASANJE SE OBAVLJA NA KURIROVOJ FEJSBUK STRANI I POTPUNO JE TRANSPARENTNO - JEDAN FEJSBUK NALOG - JEDAN GLAS. SVAKI GLAS SE MOŽE PROVERITI KLIKOM NA BROJ REAKCIJA ISPOD VIDEO ANKETE.

Takođe, važno je da nakon glasanja u komentarima napišete zašto ste glasali baš za tog kandidata

PRAVILA: Po dva kandidata s najviše glasova iz svake grupe formiraju dve polufinalne grupe sa po četiri nova takmičara, odakle po dva najbolja idu u finalnu grupu.

Napomena: Morate biti pratilac naše FB stranice. Glasate klikom na emotikon pored slike svog favorita.

Predstojeći predsednički izbori u Srbiji glavna su tema u srpskoj javnosti, iako će građani na birališta tek na proleće 2017.

Ipak, čitaoci dnevnog lista Kurir, portala Kurir.rs i pratioci naše Fejsbuk stranice već sada mogu da izaberu novog šefa države! Kurir je pokrenuo glasanje za predsednika Srbije - svi građani koji prate našu Fejsbuk stranicu mogu od 19 do 23 sata da glasaju za jednog od svojih kandidata. Postanite pratilac naše FB stranice i izaberite novog šefa države!
(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja