SAMIT U BEOGRADU: Vučić razgovarao sa Edijem Ramom
Foto: Tanjug

Beogradski susret

SAMIT U BEOGRADU: Vučić razgovarao sa Edijem Ramom

Politika -
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i albanski ministar transporta i infrastrukture Edmond Hadžinasto potpisali su danas sporazum o međusobnom priznavanju vozačkih dozvola dveju država
1 / 2 Foto: Tanjug

BEOGRAD - Srpski premijer Aleksandar Vučić razgovarao je danas, drugog dana Trećeg samita šefova vlada Kine i zemalja centralne i istočne Evrope, sa premijerom Albanije Edijem Ramom.

Susret sa Ramom je poslednji u nizu bilateralnih razgovora koje je premijer Vučić imao u okviru Samita. Premijer Vučić jutros je razgovarao sa sa šefom mađarske vlade Viktorom Orbanom i premijeorm Makedonije Nikolom Gruevskim.

Predstavnici 16 zemalja učesnica Samita "Beogradski susret" poručili su juče da je saradnja sa Pekingom neophodna starom kontinentu, ocenivši da je ključno osmisliti dobre projekte i efikasno ih primeniti.

Potpisan sporazum o priznavanju vozačkih dozvola

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i albanski ministar transporta i infrastrukture Edmond Hadžinasto potpisali su danas sporazum o međusobnom priznavanju vozačkih dozvola dveju država.

Sporazum, koji je potpisan u okviru Trećeg samita šefova vlada Kine i Centralne i Istočne Evrope, predviđa da ugovorne strane međusobno priznaju vozačke dozvole, koje su izdali nadležni organi druge ugovorne strane.

Potpisivanju sporazuma prisustvovali su premijer Srbije i Albanije, Aleksandar Vučić i Edi Rama koji su prethodno imali i bilateralni susret.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track