SANDA RAŠKOVIĆ IVIĆ: Jeremić može da bude pomiritelj Srba na Kosovu
Foto: Dragana Udovičić

Šefica novoformiranog poslaničkog kluba

SANDA RAŠKOVIĆ IVIĆ: Jeremić može da bude pomiritelj Srba na Kosovu

Politika -

BEOGRAD - Šefica novoformiranog poslaničkog kluba "Za spas Srbije - Nova Srbija" Sanda Rašković Ivić izjavila je da bi predsednički kandidat Vuk Jermić mogao da bude pomiritelj podeljenih Srba na Kosovu i Metohiji.

"Vuk Jeremić tek treba da iznese svoj plan za Kosovo i Metohiju. Dok ga ne čuju jasno, Srbi sa Kosova i Metohije ne mogu da se opredele. Mislim da je Jeremićeva šansa da se pored jasnog plana, pojavi i kao pomiritelj podeljenih Srba", rekla je Sanda Rašković Ivić.

Ona je dodala da je Aleksandar Vučić uspeo čak i na Kosovu i Metohiji da podeli Srbe na podobne i nepodobne, odnosno podobne i nepododne njegovom režimu.

Upitana zašto član novog poslaničkog kluba nije Slaviša Ristić sa kojim je imala dobru saradnju dok su bili u Demokratskoj stranci Srbije (SNS), Sanda Rašković Ivić je rekla da Ristić kao Srbin sa Kosova koji tamo i živi ima pojačanu dozu opreza.

"Više puta su Srbi sa Kosova i Metohije bili izmanipulisani, a sve pod maskom zaštite njihovih interesa. Ristiću su vrata kluba širom otvorena", rekla je bivša predsednica DSS-a.

(Beta/Komentarpress)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track