SAŠA JANKOVIĆ: Srbija je država koja je zaboravila na svoju funkciju
Foto: Marina Lopičić

građane pretvorila u svoj servis

SAŠA JANKOVIĆ: Srbija je država koja je zaboravila na svoju funkciju

Politika -

SUBOTICA - Predsednički kandidat Saša Janković ocenio je danas u Subotici da je nedopustivo to što je država građane pretvorila u svoj servis umesto da im bude na usluzi.

"Mi smo država koja je zaboravila na svoju funkciju, umesto da bude servis gradjana, država je gradjane pretvorila u svoj servis", rekao je Janković na skupštini Mađarskog pokreta.

Prema njegovim rečima, sve opštine u Srbiji spajaju isti problemi koji proističu iz loše vlasti i lošeg upravaljanja institucijama.Iz tog razloga širom Srbije firme ne mogu da posluju, lekari ne znaju da leče, policija ne može da obavlja svoj posao, rekao je Janković.

Kandidat za predsednika Srbije ocenio je da pripadnici manjina ne treba da žive jedni pored drugih već zajedno, i dodao da je uveren da je svaka država bolja što su prava nacionalnih manjina zaštićenjija.

Lider Mađarskog pokreta i bivši gradonačelnik Subotice Jene Maglai je rekao da u Srbiji mora da se vrati dostojanstvo gradjana i institucija i da Srbija već 30 godina čeka na čoveka kao što je Saša Janković.

Nakon Skupštine Madjarskog pokreta Janković će u centru Subotice održati predizborni skup.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Da se ne lažemo sa Sašom Jankovićem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track