SEKS-BIZNIS KONTROVERZNOG SAVETNIKA: Tomin krimos drži svingerski klub!

Saznajemo

SEKS-BIZNIS KONTROVERZNOG SAVETNIKA: Tomin krimos drži svingerski klub!

Politika -
Lazar Dugalić Laki otvorio mesto za orgijanje na Novom Beogradu, i to u zgradi u kojoj je i dečja biblioteka

BEOGRAD - Lazar Dugalić Laki, koji se predstavlja kao savetnik predsednika Tomislava Nikolića „za evropsku saradnju“ pri Ujedinjenim nacijama, vlasnik je svingerskog kluba na Novom Beogradu, saznaje Kurir iz više nezavisnih izvora.Zanimljivo je da je Dugalićev klub za orgijanje smešten u zgradi u kojoj su i nekoliko javnih institucija i pozorište, ali i dečja biblioteka.- Dugalić svake subote na Novom Beogradu drži svingerski klub. Na stranu to što drži svingerski klub, ali je sramota što se Dugalić javno hvalio i praktično sprdao da ga je zaradio zahvaljujući savetničkoj plati kod predsednika Nikolića.

Ovde se okupljaju... Dugalićev klub je u zgradi u kojoj je i nekoliko javnih institucija
Ovde se okupljaju... Dugalićev klub je u zgradi u kojoj je i nekoliko javnih institucija

Sve od plateHvali se gde god stigne i deli te vizitkarte, predstavljajući se kao Tomin savetnik. Trebalo bi istražiti šta uopšte čovek koji je proveo šest meseci u zatvoru radi na Andrićevom vencu - otkriva izvor Kurira.Inače, kako saznajemo, predsednik Nikolić je prekinuo svaku komunikaciju sa kontroverznim Dugalićem od kada su pre desetak dana mediji počeli da ih povezuju. On ga je, kako kažu naši izvori, pre nekoliko dana razrešio funkcije savetnika.U Predsedništvu, međutim, tvrde drugačije:- Lazar Dugalić nikada nije bio ni formalni ni neformalni savetnik predsednika, tako da niko nije ni mogao da ga razreši. Ali to smo već poslali u jučerašnjem odgovoru. Odgovori ne znače jer vi izmišljate priče.Podsetimo, Kurir je objavio da bivši muž pevačice Dare Bubamare deli poslovne podsetnice na kojima se predstavlja kao Nikolićev izaslanik u Ujedinjenim nacijama, i to za evropsku saradnju.ZabranaOn je na svom Fejsbuk profilu postavio fotografije iz zgrade Predsedništva Srbije, na kojima pozira u društvu bliskih Nikolićevih saradnika.Sam Dugalić je za Kurir u jučerašnjem broju negirao da je savetnik, ali je rekao da mu je predsednik Nikolić prijatelj i da mu je zabranjeno da priča na temu koja se tiče povezanosti sa Andrićevim vencem.

Prostak... Jedna od Dugalićevih poruka
Prostak... Jedna od Dugalićevih poruka

Skandalozno psovao novinarku Kurira i pretio joj DUGALIĆ: OSVETIĆU VAM SEU pokušaju da dobijemo odgovore od kontroverznog „savetnika“ Lazara Dugalića Lakija, novinarka Kurira je dobila samo uvrede na račun ličnog izgleda, ali i pregršt psovki poput: „Ma, p..i ku..c.“ Na pitanje zašto se predstavlja kao savetnik i u kakvom je odnosu da Nikolićem, odgovorio je:- Ma, bre, video sam ti slike na Fejsbuku. Ti si, bre, jedna debela novinarka. I zašto ste napisali da sam dno dna - prostački i prizemno je vodio razgovor Dugalić. Na dodatno pitanje u vezi sa vlasništvom u svingerskom klubu, odbrusio je:- Mrš u pi...u materinu!Dugalić zapretio je i Kuriru. On je preko svog prijatelja poručio: „Osvetiću vam se.“

Šta su svingeriSVAKO SA SVAKIMSvingeri su emotivni partneri koji u posebnim klubovima imaju seksualne odnose sa osobama muškog i ženskog pola. Prema nekim procenama, u Srbiji ima više od 30.000 svingera koji se nalaze u bračnoj ili nekom obliku vanbračne zajednice. U Beogradu već ima nekoliko takvih klubova.

Dara BubamaraU SRBIJI JE SVE MOGUĆEPevačica Dara Bubamara zapanjena je zbog savetničkog angažmana svog bivšeg muža.- Joj, šta sve neću čuti. Svima želim sreću, ali izgleda da je u Srbiji sve moguće - kaže ona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja