ŠEŠELJ ZDRAV KO DREN: Tamani šampite, kolu i rakiju!
Foto: Nebojsa Mandic

Članovi SRS zadovoljni

ŠEŠELJ ZDRAV KO DREN: Tamani šampite, kolu i rakiju!

Politika -
Da li je neko čuo da osoba čija je jetra zahvaćena rakom pije koka-kolu i rakiju

Bliski saradnici Vojislava Šešelja počeli su da se pitaju da li je lider SRS zaista teško bolestan ili su priče o njegovom zdravlju politička ujdurma.- Kada je ušao u rijaliti emisiju „Farma”, na pitanje šta će da pije, Šešelj je zatražio koka-kolu. Da li je neko čuo da osoba čija je jetra zahvaćena rakom pije koka-kolu? U istoj emisiji probao je i rakiju, ocenio je da je dobra, ali je zatražio da mu se ipak donese crno vino - kaže jedan visoki funkcioner SRS za Blic.

Sumnje da Šešelj obmanjuje javnost javile su se kod njegovih saradnika ubrzo nakon što je došao iz Haga, kada je vođa radikala počeo da u svom kabinetu svakodnevno konzumira čokolade i kolače iz obližnje poslastičarnice.

- Čovek prosto tamani slatkiše, posebno šampite. Zna da zaredom pojede dve velike šampite, a onda traži čokoladu - tvrdi naš sagovornik.Nevericu u vezi s tim koliko je Šešelju zaista loše izazvala su i letošnja dešavanja, kada je iz SRS saopšteno da je on „na ivici smrti” i da je bio na komplikovanoj operaciji, da bi ispostavilo da je imao samo benignu hiruršku intervenciju.

Nezadovoljni funkcioneri SRS čak tvrde da Šešeljev lični lekar, bivši julovac Milovan Bojić vodi „duplu medicinsku dokumentaciju”, pa je u jednoj opisano stvarno stanje, a u drugoj su lažni podaci za Haški tribunal.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track