SNS PROTIV SNS U VRŠCU: Vučiću, pomagaj!
Foto: Twitter

SNS PROTIV SNS U VRŠCU: Vučiću, pomagaj!

Politika -
Okupljeni su nosili transparente na kojima su tražili ostavke lokalnih lidera, ali i podršku predsednika stranke Aleksandra Vučića

VRŠAC - Deo vršačkih Naprednjaka protestovao je protiv rukovodstva lokalnog odbora SNS ispred stranačkih prostorija u Vršcu. Oko stotinak članova i pristalica SNS u Vršcu okupili su se danas u 18 časova ispred stranačkih prostorija u Ruskom parku izražavajući nezadovoljstvo radom lokalnog rukovodstva stranke.

Okupljeni su nosili transparente na kojima su tražili ostavke lokalnih lidera, ali i podršku predsednika stranke Aleksandra Vučića. Na najvećem transparentu pisalo je "Predsedniče, pomozite nam ovi naši uništiše SNS u Vršcu", a jedan od zanimljivijih bio je i "Ne damo SNS".

Niko od učesnika protesta nije govorio na skupu, niti se obratio medijima, a okupljenima su delili letke u kojima su objasnili brojne zamerke na rad stranačkih lidera u Vršcu, ali i najavili buduće proteste.

"Obaveštavamo vas da ćemo svake nedelje održavati mirne proteste ispred prostorija stranke u Vršcu, gde očekujemo vašu veliku podršku. Proteste ćemo održavati svake nedelje, a jednom mesečno i ispred Centrale Stranke, sve dok neko konačno ne odreaguje i ne raspusti odbor Srpske napredne stranke u Vršc", piše između ostalog na letku koji je potpisan sa Nezadovoljno članstvo Srpske napredne stranke u Vršcu.

(vrsac.mojkraj.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track