ŠOKANTNO OTKRIĆE: Funkcioner DS izdavao stan atentatorima na Beka!

Otkrivamo

ŠOKANTNO OTKRIĆE: Funkcioner DS izdavao stan atentatorima na Beka!

Crna Hronika -
Maji i Ivanu Adrovcu rentirao sam stan 2012. preko agencije i video sam ih svega nekoliko puta, kaže Bogdan Tatić, gradski funkcioner DS

BEOGRAD - Bogdan Tatić, funkcioner Demokratske stranke s Vračara, iznajmio je stan Ivanu i Maji Adrovac, koji se dovode u vezu sa atentatom na biznismena Milana Beka! Kako Kurir saznaje, Tatić je izdao taj stan još 2012. godine, a u njemu je ranije živeo i Cvetko Simić, kum Luke Bojovića koji je raskomadan 2010. u Zagrebu!Vlasnik šokiranBogdan Tatić potvrdio je za Kurir da je vlasnik stana, ali da on nije birao podstanare.- Stan sam izdao preko agencije za nekretnine „Lider“ 2012. Oni su posredovali u izdavanju i te stanare sam video svega nekoliko puta, kad smo majka i ja odlazili po kiriju. Stan sam oglašavao i preko drugih agencija, ali su oni bili najbrži i doveli stanare, s kojima sam sklopio ugovor - rekao je Tatić za Kurir.Interesantno je da se pominje da je u istom stanu živeo i Cvetko Simić, tragično stradali kum Luke Bojovića, ali Tatić nije želeo da kaže da li je Simić živeo u njegovom stanu, već je samo potvrdio da je stanovao u istoj zgradi.

Stanari uznemireniNaš sagovornik kaže da mu nije bilo prijatno kad je čuo za hapšenje Maje Adrovac.- Zatečen sam, šta da vam kažem? Ali još jednom ponavljam da nemam veze s tim ljudima i da ih ranije nisam poznavao. Inače, na skupštini stanara dogovorili smo se da ne komentarišemo ništa jer smo zatečeni svime što se dogodilo - ispričao nam je Tatić i dodao da stan u Braničevskoj 13 izdaje od 2003, kad je zgrada i sagrađena.Tatić je naveo da je iza Adrovaca, koji su mu se predstavili kao porodični ljudi, ostao veliki dug za komunalne usluge.- Maja Adrovac mi je ostala dužna za infostan, ali i za kiriju. Posle Majinog hapšenja nisam išao u stan - priča očajni Tatić.U agenciji „Lider“ rekli su nam da ne mogu da provere da li su ikada imali u ponudi stan koji pripada Bogdanu Tatiću.

VIP komšilukŽARKO ZEČEVIĆ, DRAGI MIĆOVIĆ...U Braničevskoj 13 stanove imaju i bivši generalni sekretar Partizana Žarko Zečević, Dragoslav Ilić, Nišlija koji važi za jednog od najvećih narko-bosova u Argentini, kao i biznismen Dragi Mićović, kum Dejana Mihajlova iz DSS.

Cvetko SimićBIVŠI TATIĆEV STANAR RASKOMADAN U ZAGREBUUbistvo Cvetka Simića, koji je pre Adrovaca iznajmljivao isti stan u Braničevskoj 13 i koji je ubijen i raskomadan 2010. godine u Zagrebu, a njegovi ostaci pronađeni u jezeru Jarun, do današnjeg dana nije rešeno. Pripadnici „zemunskog klana“ Miloš Simović i Sretko Kalinić, koji su uhapšeni ubrzo posle tog zločina, imali su različite verzije i motive monstruoznog zločina.Simović, kao i udovica Ana Simić za zločin su optužili Kalinića, dok je Kalinić tvrdio da je Cvetka Simića ubio njegov kum Luka Bojović.

STARS donosi dirljive priče, paparaco fotografije, intervjue, ispovesti i životne drame. Novi broj STARSA otkriva: Bojana Rajić ne živi sa mužem, da ne bi izgubila stan koji je dobila od Vladimira Stojkovića, Ana Nikolić: “Svakog dečka oteram kod psihijatra”, Indi razvela bogatog biznismena iz Berlina.Ovo i još više intrigantnih i ekskluzivnih vesti očekuje vas u novom broju magazina Stars, koji vam Kurir poklanja svake srede.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track