STIGLE RODE: Selaković kupuje opremu za bebu!
Foto: Dragan Kadić

Ministar pravde u šopingu

STIGLE RODE: Selaković kupuje opremu za bebu!

Politika -
Naprednjak s majkom i bratom išao u kupovinu igračaka za svog bratanca
1 / 2 Foto: Dragan Kadić

BEOGRAD - Ministar pravde Nikola Selaković rešio je izgleda, posle višemesečnog natezanja i pregovora sa advokatima, da se relaksira u šopingu. I to - za bebe! On je, naime, pre nekoliko dana prošetao sa svojom majkom, bratom Velimirom i jednogodišnjim bratancem Aleksandrom kako bi kupio igračke i garderobu za Selakovića juniora.

Otvorio se stric... Puna kesa poklona
Otvorio se stric... Puna kesa poklona

Ova nesvakidašnja scena - ministar okružen autićima, kolicima, benkicama i plišanim lutkicama - nije mogla da promakne oštrom oku Kurirovog foto-reportera.- Selaković obožava svog bratanca Aleksandra i koristi svaki slobodan trenutak da se s njim igra ili da ga izvede u šetnju. Kad je Aleksandar bio beba, ministar ga je, kad god bi otišao bratu u posetu, nosio satima. Često mu kupuje razne poklone i priređuje iznenađenja. I Aleksandar je oduševljen svojim stricem, raduje se svakom susretu - kaže naš sagovornik.

Inače, koliko je srećan zbog novog člana porodice, Selaković je pokazivao i svojim prijateljima na Fejsbuku. On je tako obelodanio i vest da je postao stric.(J. V.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja