STIŽU RODE: Dušan Bajatović ponovo čeka bebu!
Foto: Privatna Arhiva

Direktor „Srbijagasa“ ne gubi vreme

STIŽU RODE: Dušan Bajatović ponovo čeka bebu!

Politika -

Danijela Maletić, s kojom socijalista već ima sina Miloša, ponovo je u blagoslovenom stanju i nalazi se već u trećem mesecu trudnoće

Dušan Bajatović, čelnik „Srbijagasa“ i jedan od funkcionera Socijalističke partije Srbije, po drugi put će postati otac, saznaje Kurir. Buduća majka, koja je već u trećem mesecu trudnoće, njegova je koleginica iz „Srbijagasa“ Danijela Maletić, s kojom već ima trogodišnjeg sina Miloša.

- Dušan i Danijela će za šest meseci po drugi put postati roditelji. Pol deteta još uvek nisu saznali, ali se raduju prinovi. Iako on važi za večitog neženju, po svoj prilici Danijela ima posebno mesto u njegovom srcu jer njihova veza, iako nikad nije ovekovečena brakom, traje već nekoliko godina.

Dule se raduje što će ponovo postati otac i priželjkuje ćerku, kako bi njegov Miloš dobio sestru. Poznato je da je Bajatović jako vezan za svoju rođenu sestru - otkriva za Kurir prijatelj srećnog para.

Ipak, prema rečima našeg sagovornika, iako im je drugo dete na putu, Dušan i Danijela ipak ne planiraju zajednički život niti venčanje.- Dušan brine o starijem Milošu i pomaže Danijeli, ali ne želi da se u javnosti pojavljuju zajedno - otkriva on.Podsetimo, Bajatović je dugo krio od javnosti sina Miloša, sve do njegovog prvog rođendana i krštenja. Inače, Bajatović junior izuzetno liči na oca, pa njegovi prijatelji prepričavaju kako Dušanovi roditelji stalno pokazuju njegove slike dok je bilo mali i na kojima se Dušan i sin bukvalno ne razlikuju.- Jedino po čemu se razlikuju je to što je Dule na crno-belim slikama - otkriva izvor Kurira.Dušan Bajatović juče nije želeo za Kurir ni da potvrdi niti da demantuje srećnu vest.

Kumovske vezeSTANIŠIĆ KRSTIO SINA MILOŠAJovica Stanišić, bivši načelnik Resora državne bezbednosti, krstio je sina prvenca Dušana Bajatovića Miloša u manastiru Hopovo kod Iriga, što je Kurir ranije objavio. - Iako možda nekome na prvu loptu deluje čudno što su toliko bliski, njih dvojica se veoma poštuju. Stanišić je lošeg zdravlja, ali je bez razmišljanja prihvatio da krsti malog Miloša jer se kumstvo - navodi naš izvor.

Jelena Spasić

Bonus video

Retka, zvučna i simbolična: 15 imena koja su poznati odabrali za svoje mališane

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja