SUKOB JE BIO SAMO POLITIKA: Čeda i Palma ponovo drugari!

Zakopali ratne sekire

SUKOB JE BIO SAMO POLITIKA: Čeda i Palma ponovo drugari!

Politika -
Palma i Jovanović susreli su se tokom prijema nemačkog vicekancelara Zigmara Gabrijela u Beogradu gde su svo vreme ćaskali o Nemačkoj i stanju ekonomije

BEOGRAD - Čedomir Jovanović i Dragan Marković Palma nakon nekadašnjih žestokih međusobnih prozivki zakopali su ratne sekire još sredinom leta.

Tako su preksinoć, tokom prijema nemačkog vicekancelara Zigmara Gabrijela u Beogradu, kako saznajemo, sve vreme ćaskali o Nemačkoj i stanju ekonomije.

A, podsetimo, u februaru ove godine Jovanović je optužio Palmu, gradonačelnika Jagodine, da je umešan u ubistvo novinara Milana Pantića, zbog čega je ovaj otišao na poligraf, a zatim od Čede tražio da na detektoru laži odgovara na pitanja o zemunskom klanu, što je ovaj odbio.

“Letos su se susreli i Čeda je rekao Palmi: ‘Ti si mene prozivao bezbroj puta u Skupštini, ja sam tebe, i šta sad, sve je to politika‘. Tako su i izgladili odnose. Naravno, nisu bliski prijatelji, ali komuniciraju vrlo dobro”, kaže izvor.

Od Jovanovića juče nismo uspeli da dobijemo komentar, dok nam je Marković kratko poručio da je njegova politika “politika dela, a ne da govori o drugima”.

Lider LDP je, inače, juče ponovio pohvale na račun premijera Aleksandra Vučića, ocenivši da je Srbiji potrebna vlada „sposobnih ljudi, oslobođena partijskih kvota”.

( Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track