SVAĐE I RASPRAVE U SKUPŠTINI: Gojkovićeva: Boško, ne dam da me mobinguješ
Foto: Stefan Jokić, Fonet

Po starom

SVAĐE I RASPRAVE U SKUPŠTINI: Gojkovićeva: Boško, ne dam da me mobinguješ

Politika -

Žustra polemika poslanika SNS Aleksandra Martinovića i DS Balše Božovića o protestima i projektu „Beograd na vodi“, ali i rasprava Maje Gojković i Boška Obradovića obeležile su jučerašnju skupštinsku sednicu.

Božović je rekao da mu je čudno što parlament raspravlja o međunarodnim sporazumima, a ignoriše dešavanja na ulicama Srbije. Martinović mu je uzvratio čitanjem poziva na protest, koji je, kako je rekao, beogradski odbor DS uputio mejlom.- To su ti spontani, studentski, nepolitički protesti, na kojima učestvuju sve sami studenti: Dragan Šutanovac, Borko Stefanović, Božović, sinovi bivših ministara i sadašnjih poslanika - rekao je Martinović. Božović je odgovorio da je mejl lažan.U jednom trenutku predsednica Skupštine Maja Gojković izrekla je opomenu Bošku Obradoviću i isključila mu mikrofon pošto ju je optužio da mu je „ukrala vreme“. Maja je rekla da neće da trpi uvrede i da dozvoli da je mobinguju na radnom mestu.- Nemojte da mislite da ću pasti u nesvest ako ne budem na ovom mestu - rekla je ona.Poslanik Narodne seljačke stranke Marijan Rističević rekao je Gojkovićevoj „da se čuva“ Obradovića.

UŽIVO SKUPŠTINA Gojković vs Jerkov: Student nije zapalio žito! Naprednjaci se smejali Bošku iz DveriONA O PAJTIĆU U SKUPŠTINI A ON O NJOJ NA TVITERU Nemoj, Majo, da me pominješ da ti se ne povampirim!(KURIR TV) Boško Obradović : Ovako ćemo pokazati ko je stvarno opozicija a ko je za VučićaMAJA GOJKOVIĆ: O mojoj smeni na posebnoj sednici(FOTO) KAO NA MODNOJ REVIJI: Ovako su se poslanici doterali za nastavak sednice Skupštine Srbije(FOTO) MARKO SE UBI PREDLAŽUĆI A ONI...: Srpska Nikol Kidman i psiholog Žarko ćaskali usred sednice!

B. B.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

"Da se ne lažemo" o protestima Ko smenjuje predsednicu Skupštine?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track