TRAŽE SANDINU SMENU: Sednica Glavnog odbora DSS u subotu
Foto: Nebojša Mandić

U Skupštini opštine Stari grad

TRAŽE SANDINU SMENU: Sednica Glavnog odbora DSS u subotu

Politika -
Grupu nezadovoljnih funkcionera predvode predsednik Izvršnog odbora DSS Andreja Mladenović, koji je zamenik gradonačelnika Beograda, i potpredsednik DSS Borko Iić, zamenik gradonačelnika Novog Sada

BEOGRAD - Sednica Glavnog odbora Demokratske stranke Srbije, u kojoj je grupa nezadovoljnih funkcionera zatražila smenjivanje predsednice Sande Rašković Ivić, biće održana u subotu u Beogradu.

Kako je najavljeno iz te stranke, sednica će biti održana u Skupštini opštine Stari grad, a uvodno izlaganje predsednice stranke biće otvoreno za medije.

Sanda Rašković Ivić je kazala da nema ništa protiv da se Glavni odbor DSS izjasni o njenom radu i o potrebi sazivanja vanredne izborne skupštine stranke."Štaviše, i sama ću to tražiti, jer želim da vidim da li u stranci imam podršku ili sa mnom nije zadovoljna samo jedna grupa ljudi koji su većinom zamenici Vučićevih gradonačelnika i njihovi interesno vezani sateliti", rekla je predsednica DSS.

Mediji su preneli da grupu nezadovoljnih funkcionera predvode predsednik Izvršnog odbora DSS Andreja Mladenović, koji je zamenik gradonačelnika Beograda, i potpredsednik DSS Borko Iić, zamenik gradonačelnika Novog Sada.

(Beta/Danas)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track