Treća Srbija: Potreban nam je balkanski savez u borbi protiv velikoalbanskog terorizma
Foto: Treća Srbija

Posetili Kumanovo

Treća Srbija: Potreban nam je balkanski savez u borbi protiv velikoalbanskog terorizma

Politika -
Balkanski savez između Grčke, Makedonije, Crne Gore, Republike Srpske i Srbije je u ovom momentu najveća brana velikoalbanskom i islamističkom terorizmu i na savezništvu treba aktivno raditi, rekao je predsednik Treće Srbije Miroslav Parović

KUMANOVO - Delegacija Treće Srbije posetila je u četvrtak Kumanovo koje se nedavno našlo na udaru velikoalbanskih terorista.

Tom prilikom predsednik Treće Srbije Miroslav Parović je rekao da Srbija ima obavezu da se uključi u borbu protiv terorizma kako u Makedoniji, tako i u Republici Srpskoj.

„Balkanski savez između Grčke, Makedonije, Crne Gore, Republike Srpske (BiH) i Srbije je u ovom momentu najveća brana velikoalbanskom i islamističkom terorizmu i na savezništvu treba aktivno raditi“, zaključio je Parović.

Žarko Popovski, predstavnik Srba iz Kumanova se zahvalio delegaciji Treće Srbije na podršci i ukazao je kako je važno da država matica vodi računa o Srbima van Srbije.

„Situacija je predhodnih dana bila dramatična i na ulicama Kumanova je vođen pravi rat. Trenutno je mirno, ali se svi plašimo da ovo nije kraj“, zaključio je Popovski.

Delegaciju iz Srbije su pored Miroslava Parovića, činili i Mitar Šobot, Goran Milenković i Vladimir Zotov.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track