TRSTENIK: Odbor Nove Srbije prešao u SNS

Ne slažu se sa politikom Velimira Ilića

TRSTENIK: Odbor Nove Srbije prešao u SNS

Politika -

TRSTENIK - Opštinski odbor Nove Srbije (NS) iz Trstenika pristupio je danas odboru SNS u tom mestu.

Prema rečima Ivice Savića, doskorašnjeg predsednika OO NS u Trsteniku, na ovakav korak su se odlučili, jer se ne slažu sa politikom lidera stranke Velimira Ilića.

"Nakon odluke da Glavni odbor ne pruži podršku Aleksandru Vučiću, rešili smo da naš opštinski odbor u Trsteniku istupi iz NS i pristupi SNS. Razlog našoj odluci je i taj što su naši odbori u Trsteniku u prethodnom periodu dobro sarađivali, i da ćemo od danas još bolje sarađivati", rekao je Savić.

Aleksandar Ćirić, predsednik OO SNS i opštine Trstenik, rekao je da je današnje pristupanje NS u njihove redove samo dokaz kvalitetne politike koja se vodi u lokalu.

"Potrebno je da u Trsteniku ispoštujemo ostvarene rezultate i prethodnu saradnju. Potez OO NS je opravdan, jer smo u prethodnom periodu prošli kroz teške situacije i zajedno se borili, sledeći politiku koju vodi Aleksandar Vučić", kazao je Ćirić.

Potpisivanju sporazuma u Trsteniku, prisustvovao je i član predsedništva GO SNS Bratislav Gašić, koji je poželeo dobrodošlicu bivšim članovima NS, naglasivši da je SNS jedna velika porodica koja broji preko 650 hiljada članova.

"Time su pokazali šta misle o politici njihovog bivšeg predsednika, politici ucena i politici direktorskih fotelja. Vidite da odbori NS širom Srbije ne prihvataju politiku njihovog glavnog odbora i ne daju im podršku, jer to nije prirodno. Ne mogu da prihvate da interesi jednog čoveka bude ispred interesa Srbije. Zato su i reagovali na ovaj način", rekao je Gašić u Trsteniku.

Gašić je naglasio da je OO SNS u Trsteniku napravio odlične rezultate u poslednjih godinu dana, i da je sada svima jasno da je do 2016. godine Trstenik bio talac pogubne politike prethodne vlasti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track