UDARIO KONTRU: Nikolić se baškario u vili na Halkidikiju, ali tajno
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Nije poslušao šefa stranke Vučića

UDARIO KONTRU: Nikolić se baškario u vili na Halkidikiju, ali tajno

Politika -
Iznajmljivanje kuće na ovom grčkom poluostrvu košta od 4.400 do 20.000 evra

BEOGRAD - Radomir Nikolić, gradonačelnik Kragujevca i šef Izvršnog odbora SNS, juče se vratio s letovanja na Halkidikiju u Grčkoj.

Naprednjak Nikolić je udario kontru stranačkom šefu Aleksandru Vučiću koji je pozvao sve javne funkcionere da ovo leto provedu u Srbiji. Sin predsednika Srbije je, naime, proveo dve nedelje s porodicom na poluostrvu Halkidiki, a danas mu je prvi radni dan po povratku sa odmora.

Halkidiki (Foto: Reuters)
Halkidiki (Foto: Reuters)

Upravo zbog Vučićeve zabrane Nikolić je u Grčku otišao u tajnosti, pažljivo skrivajući destinaciju. "Da je uopšte na odmoru mnogi su saznali tek sad u petak kad se ispred njegovog kabineta u Kragujevcu okupilo 80 radnika kragujevačkog JKP Gradska groblja, koji nisu primili platu između 6 i 12 meseci, sa zahtevom da ih primi. U opštini se priča da je bio u Turskoj, ali niko ne sme da pisne na tu temu, kaže izvor iz Nikolićevog okruženja.

Međutim, Nikolić je bio sa suprugom Milicom i troje dece na odmoru na Halkidikiju i to u vili na izolovanom delu plaže.

"Ženu i decu smo videli, šetali su se i dolazili do centra dok je Radomir bio diskretan", kaže jedan srpski državljanin sa Halkidikija. Da je o svemu vodio računa govori i činjenica da nije uplatio aranžman preko agencije već je otišao u privatnoj režiji.

Samo za iznajmljivanje vile na Halkidikiju za dvoje odraslih i troje dece, za 15 dana, potrebno je od 4.400 do 20.000 evra. Radomir kao gradonačelnik mesečno prima 126.000 dok mu je supruga Milica nezaposlena i članica je Upravnog odbora Fobdacije svoje svekrve Dragice Nikolić.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track