Velja Ilić: Pi.ko mala! Jugović: Pu.i ku.ac, Velimire!
Foto: Zorana Jevtić

Direktor PS tvrdi da se psovao s ministrom

Velja Ilić: Pi.ko mala! Jugović: Pu.i ku.ac, Velimire!

Politika -
Lider NS kaže da je Vulinov funkcioner sve izmislio, te da nije bilo nikakve svađe ni vulgarnosti

BEOGRAD - Velimir Ilić, ministar za vanredne situacije i lider NS, razmenio je sočne psovke s direktorom Pokreta socijalista Bratislavom Jugovićem, i to na polaganju venaca! Tako makar tvrdi Jugović.Oni su se, navodno, posvađali na obeležavanju 200 godina od boja na Ljubiću, a svađu je započeo upravo ministar! Naime, u koloni za polaganje venaca na spomenik Tanasku Rajiću i ustanicima prošle subote, kada je obeležena 200-godišnjica od početka ovog boja, Ilić je napao Jugovića zbog njihovog sukoba od ranije.- Pi.ko jedna mala, naučiću ja tebe pameti - rekao je navodno Ilić.- Pu.i k..ac, Velimire! - odbrusio mu je, navodno Jugović.Direktor PS za Kurir tvrdi i da lider NS teroriše po Čačku.- Ilić se ponaša kao kaubojac! Teroriše sve političke stranke u Čačku jer misli da je tamo glavni gazda, tretira ih kao svoje filijale - kaže Jugović.Mali izmišlja?Ilić, s druge strane, tvrdi da ništa od toga nije istina:- Bio sam na tom događaju s vladikom, ali ne u zvaničnoj delegaciji. Tamo su bili ministar Vulin i general Diković, a tog malog nisam ni video. Možda je dobacivao, ali nisam obratio pažnju. Ako je neko i rekao, to ja čuo nisam. U svakom slučaju, trebalo bi da ga bude sramota ako je to vikao jer sam ja prijatelj njegovog oca. Znam da me napada u medijima, verovatno misli da će tako da promoviše sebe. Al‘ nek mu služi na čast.NeprimerenoAnalitičar Branko Radun kaže da je ovakvo ponašanje neprimereno za jednog ministra.- Imali smo još takvih ministara koji su se neprimereno ponašali, ali to je nedopustivo jer se tako ruši i autoritet Vlade. Neprimereno je i što se Jugović tako ponaša. Ilić je zreo kandidat za rekonstrukciju - dodaje on.

Rat u koaliciji sevale varnice između socijaliste i naprednjaka DAČIĆ: NE ODGOVARAM KOMARCIMA. JOVIČIĆ: TI SI, IVICE, VELIKI BUMBAR!.: Šef diplomatije Ivica Dačić, upitan kako gleda na kritike funkcionera SNS poput Aleksandra Jovičića, rekao je da neće više da reaguje „na ujede svakog komarca“.- Dovoljno sam inteligentan da ne bih reagovao na svakog komarca koji me ujede. Ja sam formirao Vladu s Aleksandrom Vučićem, pa me zanimaju samo komentari i odnosi s njim - rekao je Dačić.Ni Jovičić mu nije ostao dužan:- Dobro je dok u Srbiji postoje komarci koji imaju kuraži da se suprotstave velikom bumbaru. Opšte je poznato da veliki bumbar eliminiše staru maticu, sve radilice i nezavisne trutove. Bumbar ko bumbar, misli samo na sebe.Podsetimo, Jovičić je i ranije prozivao socijaliste Dačića i Branka Ružića koje je nazivao čak i kriminalcima.

Borba za SirizuPS: BORKO, NE OBMANJUJ DA SI LEVICAPokret socijalista pozvao je Borislava Stefanovića iz DS da prestane da obmanjuje javnost o pravljenju nove srpske levice.- Podsećamo Stefanovića da je on još uvek član stranke koja je u prethodnih 15 godina kroz pljačkašku privatizaciju uništila srpsku privredu - navode u PS, dok Stefanović kaže:- Je l‘ to oni koji pričaju o pravima radnika, a gurnuli su zemlju u ratove? Ne želim da polemišem s filijalom SNS. Pričam sa šefovima, a ne s potčinjenima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track