VUČIĆ: Biće dosta promena u vladi i na čelu javnih preduzeća
Foto: Tanjug Sava Radovanović

Posle neispunjenih obećanja

VUČIĆ: Biće dosta promena u vladi i na čelu javnih preduzeća

Politika -

BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će do kraja godine biti dosta promena na čelu javnih preduzeća, te u vladi, u širem smislu, ali je precizirao da nije reč o ministrima.

"Mi smo prvi put pošteno ostavili rezervu šta je to čime ćemo mi da platimo to što oni loše rade. Imamo problem sa određenim neispunjenim obećanjem u 'Srbijagasu' i o tome ćemo narednih dana razgovarati sa direktorom", rekao je Vučić novinarima.

On je dodao da će sa njim razgovarati i o tome kako su se naglo uvećavali dugovi hemijskih preduzeća od septembra do novembra, kao i o naplati potraživanja."Biće promena i u mnogim drugim preduzećima", naveo je Vučić.

"Biće dosta promena u širem smislu u vladi do kraja godine. Ne mislim na ministre, već mislim na sve ono što je pod vladinim ingerencijama", rekao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara u parlamentu.

On je komentarišući rad javnih preduzeća i razgovore sa MMF kazao da je ta institucija prihvatila ono što je plan vlade za Bor i Resavicu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track