Vučić čestitao Merkelovoj 70 godina postojanja Hrišćansko-demokratske unije
Foto: Rojters

Predsednik Vlade Srbije

Vučić čestitao Merkelovoj 70 godina postojanja Hrišćansko-demokratske unije

Politika -
Želim da vi i vaša partija još dugo nastavite da dajete primer kako se ozbiljno vode država i društvo, kako u Nemačkoj, tako i u Evropi, piše u čestitki

BEOGRAD - Premijer i predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić čestitao je danas nemačkoj kancelarki Angeli Merkel 70 godina od osnivanja Hrišćansko-demokratske unije (CDU) koju predvodi.

"Kao lider Srpske napredne stranke, upućujem vam najsrdačnije čestitke povodom sedamdesetogodišnjice osnivanja Hrišćansko-demokratske unije, koju vi tako uspešno vodite poslednjih petnaest godina. Želim da vi i vaša partija još dugo nastavite da dajete primer kako se ozbiljno vode država i društvo, kako u Nemačkoj, tako i u Evropi" rečeno je u čestitki.

"Koristim ovu priliku i da, kao predsednik Vlade Republike Srbije, kažem da se radujem vašoj skoroj poseti Beogradu. Za mene je vaša poseta izraz izgrađenog velikog poverenja između Srbije i Nemačke. Nadam se da će i naš novi susret dati veliki doprinos srpsko-nemačkim odnosima, za koje smatram da su najbolji u istoriji" poručio je Vučić u čestitki nemačkoj kancelarki.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja