Vučić: Javio mi se Bajatović, čestitao mi slavu
Foto: Marina Lopičić

O smenama u javnim preduzećima

Vučić: Javio mi se Bajatović, čestitao mi slavu

Politika -

BEOGRAD - Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas u Beogradu da Vladu Srbije, i posle novih pozitivnih ocena Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) očekuje dalji naporan rad na ekonomskim reformama.

1 / 4 Foto: Marina Lopičić

- Očekujem da vredno radimo i dalje... i tako ćemo i da radimo - rekao je novinarima Vučić koji je odbacio kritike opozicije na ekonomske rezultate vlade. Prema njegovim rečima, kod nekih opozionih stranaka "sve mora da bude loše u Srbiji" da bi opravdali sopstveno postojanje.

"Saznaćete ko će biti smenjen"

Upitan kada će biti smenjeni direktori u javnim preduzećima koji loše rade, Vučić je odgovori da će novinarima o tome biti obavešteni kada se to desi: "Videćete, saznaćete kada bude objavljeno".

Vučić je 30. oktobra najavio da će do kraja godine biti smenjeni "gotovo svi direktori" u javnim preduzećima koja loše rade, a na pitanje na koga misli, odgovorio je da je "bio dovoljno jasan". Upitan da li će se to desiti na sednici vlade, u četvrtak, 22. decembra, Vučić je zahvalio novinarima što su ga podsetili kada se održavaju sednice vlade.

Na pitanje da li je razgovarao s direktorom "Srbijagasa" Dušanom Bajatovićem, on je odgovorio da mu je Bajatović SMS porukama čestitao slavu i da mu je odgovorio. Premijer je prethodno prisustvovao potpisivanju sporazuma o donaciji pet miliona dinara Fondu za lečenje dece u inostranstvu izmedju Elektromreža Srbije i Ministarstva zdravlja.

BONUS VIDEO: Pogledajte, premijer o mraku i kučićima lutalicama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track