Vučić: Kampanja SNS za predsednika Srbije biće kratka
Foto: Fonet/Nenad Đorđević

Posle sastanka s Micotakisom u prostorijama SNS

Vučić: Kampanja SNS za predsednika Srbije biće kratka

Politika -

BEOGRAD - Lider Srpske napredne stranke i premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da će kampanja SNS pred predstojeće predsedničke izbore u Srbiji biti kratka, manje od mesec dana.

Vučić je posle sastanka s predsednikom najveće grčke opozicione stranke, konzervativne Nove demokratije, Kirijakosom Micotakisom, rekao da će predizborna kampanja SNS biti "veoma kratka".

"Drugi će po pet-šest meseci da budu u kampanji. Mi ćemo da budemo manje od mesec dana, ali i tada očekujemo podršku i pomoć našeg prijatelja Kirijakosa Micotakisa", kazao je Vučić na konferenciji za novinare u prostorijama SNS.

Komentarišući najavljeno udruživanje opozicije na predstojećim izborima, Vučić je rekao da će biti onako kako narod bude rekao, jer je "volja naroda volja Boga".

"Što se tiče starog/novog DOS-a, kakav god da naprave, ja im čestitam, vidim da su već pobedili. Mi nismo pobedili, oni su veliki favoriti oni imaju velike šanse da na izborima pobede. Samo obećavam da se borimo, i da ćemo da se borimo istinom, a ne ovakvim lažima kao glasajte za nas, pa ćemo mi da vam damo deset puta veće plate, pa bismo otišli u bankrotstvo", kazao je on.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track