VUČIĆ: Nadam se nerešenom rezultatu u Lučanima i Mionici!
Foto: Tanjug

Uoči izbora

VUČIĆ: Nadam se nerešenom rezultatu u Lučanima i Mionici!

Politika -
Mislim da je to veoma teška sredina za SNS, a veoma dobra sredina za SPS i DS. Verujem da ćemo im se približiti", rekao je Vučić i podsetio da su naprednjaci na prethodnim izborima imali dva, tri puta manje glasova i od jedne i od druge liste

BEOGRAD - Predsednik SNS Aleksandar Vučić izjavio je, pred sustrašnje lokalne izbore u Mionici i Lučanima, da veruje da će se naprednjaci približiti strankama koje su do sada tamo ostvarivale bolje rezultate.

On je na konferenciji za novinare u Vladi Srbije, upitan za prognozu sutrašnjih lokalnih izbora, rekao da vlada nije mesto sa kojeg može da govori kao lider partije, navodeći da ti izbori jesu važni za ljude u tim mestima.

"Uzgred, mislim da je to veoma teška sredina za SNS, a veoma dobra sredina za SPS i DS. Verujem da ćemo im se približiti", rekao je Vučić i podsetio da su naprednjaci na prethodnim izborima imali dva, tri puta manje glasova i od jedne i od druge liste.

"Dakle, mi smo imali u jednom mestu osam i po do devet odsto, a u drugom 11 odsto, a oni po 23 i 19 odsto, verujem da ćemo im se približiti. Ako im se približimo to nije loš rezultat, nadam se da ćemo uspeti bar nerešeno da izborimo", rekao je Vucić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track