VUČIĆ SE IZVINIO: Neka napadaju moju porodicu, ne dozvoljavam napade na njihovu
Foto: Zorana Jevtić

Reagovanje zbog izjave Milenka Jovanova

VUČIĆ SE IZVINIO: Neka napadaju moju porodicu, ne dozvoljavam napade na njihovu

Politika -

Predsednički kandidat Aleksandar Vučić izvinio se danas građanima Srbije zbog pogresne izjave Milenka Jovanova i poručio da neće dozvoliti napade na porodice opozicinonih kandidata poput njihovih napada na njegovu porodicu.

"Od početka ove izborne kampanje, glavna meta napada gotovo svih predsedničkih kandidata nije bila moja politika, ili politika Vlade koju sam vodio, već ja lično i moja porodica.

U tome su prednjačili, pre svih, kandidati bivšeg režima i njihovi izborni štabovi", ističe Vučić u saopštenuu za javnost.

Moja porodica, moj brat, moj sin, postali su tema najvulgarnijih napada, kako protivkandidata tako i njihovih timova.

Razume se da su me njihove laži uvek teško pogađale, ali su oni, na žalost, time pokušali da legalizuju i legitimizuju napad na porodicu kao sredstvo političke borbe.

Reagujući na to, a posle još jednog u nizu brutalnih napada dosovskog kandidata na moga brata iznetih na RTV Vojvodina, moj kolega i prijatelj Milenko Jovanov napravio je grdnu grešku pokušavajući da im uzvrati istom merom, pominjući u uvredljivom kontekstu članove porodice tog dosovskog kandidata.

MILENKO JOVANOV: Vuk Jeremić je okružen najvećom kriminalnom bandom u Srbiji!

U ime pristojne i normalne Srbije, u lično ime, izvinjavam se svim građanima koji su makar u jednom danu pomislili da između nas nema razlike i da smo svi isti.

Nismo isti i nikada nećemo biti.

Moj tim i ja nikada nećemo vređati članove tuđih porodica.

Upravo zato, molim sve građane Srbije da prihvate moje izvinjenje zbog jedne pogrešne, i to ne moje izjave, a dosovskim kandidatima poručujem da nastave napade na moju porodicu, jer sam u dosadašnjem toku kampanje jasno video da drugi program i politiku nemaju.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) OVO SU PREDSEDNIČKI SLOGANI: Ovim rečima žele da nas ubede da su najbolji kandidati!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja