Vučić otvorio drugu sednicu Saveta za nacionalne manjine
Foto: Tanjuug Dragan Stanković

Vlada Srbije

Vučić otvorio drugu sednicu Saveta za nacionalne manjine

Politika -
U radu sednice učestvuju potpredsednica Vlade i zamenica predsednika Saveta za nacionalne manjine Kori Udovički, ministar prosvete Srđan Verbić, državni sekretar u Ministarstvu kulture i informisanja Saša Mirković

BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije i predsednik Saveta za nacionalne manjine Aleksandar Vučić otvoriće danas drugu sednicu Saveta za nacionalne manjine.

U radu sednice učestvuju potpredsednica Vlade i zamenica predsednika Saveta za nacionalne manjine Kori Udovički, ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Srđan Verbić, državni sekretar u Ministarstvu kulture i informisanja Saša Mirković.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković
Foto: Tanjug/Dragan Stanković

Sednici će prirustvovati generalni sekretar Ministarstva spoljnih poslova Veljko Odalović, vršilac dužnosti direktora Kancelarije za ljudska i manjinska prava Suzana Paunović, v.d. direktora Uprave za saradnju s crkvama i verskim zajednicama Mileta Radojević, pomoćnik ministra u Ministarstvu pravde Čedomir Backović i predstavnici svih nacionalnih saveta nacionalnih manjina u Srbiji.

Sednica je počela u 11 sati i biće održana u zgradi Vlade Srbije, saopšteno je iz kabineta potpredsednice Kori Udovički.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track