Vučić prespavao novogodišnju noć, Dačić uživao uz Bečku filharmoniju
Foto: Marina Lopicic

OTKRIVAMO: Gde su i s kim političari dočekali Novu 2015.

Vučić prespavao novogodišnju noć, Dačić uživao uz Bečku filharmoniju

Politika -
Raznoliko Ministar Bratislav Gašić đuskao uz Harija Mata Harija na trgu u Kruševcu, Udovičić u provodu s društvom. Aleksandar Vulin ćaskao s najstarijima u Gerontološkom centru Bežanijska kosa, a Antić do ponoći bio s majkom
1 / 11 Foto: Zorana Jevtic

BEOGRAD - Političari u Srbiji dočekali su 2015. godinu uglavnom u krugu porodice i prijatelja, uz iće, piće i muziku. Neki od njih su najluđu noć tradicionalno proveli na putovanju, dok ima i onih koji su ostali kod kuće poput premijera Aleksandra Vučića.Predsednik Vlade je s ministrom policije Nebojšom Stefanovićem posetio vatrogasce, a doček je, kako saznajemo, prespavao.

Dragan Šutanovac sa suprugom Marijom
Dragan Šutanovac sa suprugom Marijom

Proslavio rođendanZa razliku od njega, potpredsednik Vlade i šef diplomatije Ivica Dačić je Novu godinu dočekao u Beču, pošto su mu, kako je kazao za Kurir, austrijske kolege priredile iznenađenje obezbedivši mu karte za tradicionalni novogodišnji koncert Bečke filharmonije 1. januara, kad je proslavio i 49. rođendan. Tako se najpoznatijem pevaču među političarima ispunili davnašnja želja.

Dragan Marković Palma sa suprugom Snežanom
Dragan Marković Palma sa suprugom Snežanom

Ministar odbrane Bratislav Gašić je u novogodišnjoj noći bio na gradskom trgu u Kruševcu, gde je po debelom minusu đuskao uz muziku Harija Mata Harija. Njegov kolega Aleksandar Vulin, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, kaže da je za novogodišnju noć bio s najstarijim sugrađanima u Gerontološkom centru Bežanijska kosa, dok se ministar policije Nebojša Stefanović družio s policajcima.

Nenad Borovčanin sa suprugom
Nenad Borovčanin sa suprugom

Ministar sporta Vanja Udovičić najluđu noć proveo je s društvom u Beogradu, dok je ministar energetike Aleksandar Antić ispoštovao porodicu i prijatelje.

Ivica Tončev sa suprugom Jasminom
Ivica Tončev sa suprugom Jasminom

Oporavak od operacije- Do ponoći 31. decembra bio sam s majkom, a onda otišao da čestitam venčanje Vladanu Miloševiću, direktoru rudnika „Resavica“, koji je tada pravio svadbu. Potom sam otišao do Belekspocentra, gde je pevala Ceca, ali kratko sam se zadržao i otišao kući - kaže Antić.Ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović oporavlja se od, kako je rekla, operacije vena.

Bivši ministar i tast u skupocenom autu... Dragan Šutanovac i Miroslav Ilić na putu za Kopaonik
Bivši ministar i tast u skupocenom autu... Dragan Šutanovac i Miroslav Ilić na putu za Kopaonik

Uživaju na snegu... Marko Mišković
Uživaju na snegu... Marko Mišković

ŽURKA NA KOPAONIKU Tajkun s porodicom uz pasulj i sarmuMIŠKO DAVAO BAKŠIŠ OD 50 EVRAU čarima Kopaonika tokom novogodišnjih praznika uživa i Miroslav Mišković, vlasnik „Delta holdinga“, kao i članovi njegove porodice. Dok je Mišković senior tokom dočeka uživao u planinskom minusu iz hotela, gde je za obrok naručivao pasulj i sarmu, te galantno čašćavao konobare novčanicama od 50 evra, njegov sin Marko izlazio je na sneg, međ svet, i uživao u zimskim sportovima.

Ništa bez narodnjakaPredstavnici vlasti u Beogradu najluđu noć proveli su veselo, uz narodnjake. Gradski menadžer Goran Vesić i predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević 2015. su dočekali u Belekspocentru, uz muziku Svetlane Ražnatović.

Kopaonička idilaPALMA, TONČEV I ŠUTANOVAC UZ MIROSLAVA ILIĆADragan Marković Palma, lider JS, novogodišnje praznike tradicionalno, već 22 godine zaredom, provodi na Kopaoniku sa suprugom i prijateljima. Najluđu noć Markovići i socijalista Ivica Tončev s porodicom dočekali su u hotelu „Grand“, gde je goste zabavljao Miroslav Ilić. Uz Slavuja iz Mrčajevaca bio je i zet Dragan Šutanovac s porodicom. Svi su se veselili, o čemu svedoče i fotografije paparaca Kurira, na kojima se vidi da su naši političari plesali sa suprugama. Marković je već 1. januara bio na skijama.

Uživancija uz knjiguČANAK SA SINOM NA KOPAONIKUI lider LSV Nenad Čanak je novu 2015. dočekao na Kopaoniku sa sinom Milanom, ali već 1. januara se posvetio čitanju. Dok je sedeo u društvu prijatelja, listao je knjigu „Sjaj i beda utopije“ Mirka Ðorđevića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track