Vučić: Savamala je čista politička igra
Foto: Tanjug

Premijer odgovorio na Jankovićeve optužbe

Vučić: Savamala je čista politička igra

Politika -

Maltretirajte me, uhapsite me i ubijte zato što bih to uradio ponovo, ali u po bela dana, da bi naša deca, umesto tri udžerice, imala lepa i nova igrališta, poručio šef naprednjaka

Savamala je čista politička igra, i ranije sam znao, svi su znali, samo su ćutali, izjavio je juče premijer Aleksandar Vučić odgovarajući na optužbe protivkandidata Saše Jankovića da je odgovoran za rušenje objekata u toj beogradskoj četvrti.Vučić je istakao da njegovi protivnici već godinu dana „slučaj Savamala“ koriste za najgluplje napade na njega.- Nemam nameru da im se pravdam. Slobodno me maltretirajte, uhapsite me i ubijte zato što bih to uradio ponovo, ali u po bela dana, da bi naša deca, umesto tri udžerice, imala lepa i nova igrališta. Ne stidim se, mogu da me hapse, mogu da me ubiju.

Narodu nedostaje bolja odeća zato što su oni ovom zemljom upravljali godinama. Oni imaju kicoška odela od po nekoliko hiljada evra, jer su vladali ovom zemljom 12 godina. A to što neko nema, ne znači da je gori čovek. To što neko nema 500 evra da popravi zube, ne znači da je loš čovek. Da dobacuju, kritikuju i kibicuju, za to su velemajstori - rekao je premijer.On je juče, otvarajući atletsku stazu na stadionu u Novom Pazaru, poručio da je Srbin, ali da poštuje Bošnjake i da treba da budemo srećni zbog naših različitosti.Premijer se osvrnuo i na situaciju na KiM rekavši da voli da ode na Kosovo, da obiđe Srbe, da ih vidi, ali da ne želi da tamo pravi probleme.- Ne bih voleo da unosim nemire. Ja odem na dan i vratim se, a Srbi moraju tamo da ostanu da žive - ocenio je Vučić.Z. Š.

Vučić o Preletačeviću i ishodu izbora VRLO JE MOGUĆE DA ĆU IZGUBITIPremijer je prokomentarisao fenomen Ljubiše Belog Preletačevića i pritom istakao da nije nemoguće da izgubi na izborima.- Vrlo je moguće da ću izgubiti, ne bi se nikakvo čudo dogodilo. Zato pozivam ljude da se ujedine za normalnu, pristojnu Srbiju, i ponoviću reči Baneta Krstića iz Garavog sokaka da ljudi treba da se ujedine oko boljitka, a ne oko nečega što je zanimljivo.

SAŠA JANKOVIĆ: Vučić je fantom iz Savamale!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Saša Janković: Na ovim izborima rešićemo Savamalu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track