ZORAN BABIĆ NAJZAD OBJASNIO: Kako sam video vazduplohov!
Foto: Youtube Printscreen

Nije bio skoncentrisan

ZORAN BABIĆ NAJZAD OBJASNIO: Kako sam video vazduplohov!

Politika -
Šef poslaničke grupe SNS-a Zoran Babić koji je nedavno u skuštini napravio antoligijski lapsus objasnio da je imao problem sa koncentracijom

Šef poslaničke grupe SNS-a Zoran Babić, koji je ušao u antologiju lapsusa poznatih ličnosti u Srbiji zahvaljujući svom "vazduplohovu“ je sinoć objasnio da se sada pomalo i plašio voditelja Zorana Kesića koji je bio prvi koji je uočio ovaj lapsus.

“Interesantno je što se sve to desilo u četvrtak i da do nedelje to niko nije primetio – ni u sali, ni u javnosti, niko. Sve do Kesića. Šalu na stranu, lapsus ili ne, naravno da prepoznajem razliku između vazduhoplova i vazduplohova, bespilotnog i pilotnog, naravno“, rekao je on.

Ako ste se pitali kako je nastao “vazduplohov“ i na to pitanje nam je dao odgovor.

“Moja želja i moja koncentracija je bila da kažem nešto sasvim drugo, međutim u skupštini u žaru i želji da se kaže mnogo toga drugog se desilo to što se desilo. U svakom slučaju ja sam shvatio da mediji imaju ulogu korektivnog faktora, a trudim se da ne zvučim kao političar, i to je dobra stvar. Ko to shvata kao napad, u žestokoj je zabludi. Ja sam jako zahvalan na tome iako mi nije bilo prijatno da slušam neke komentare“, istakao je Babić.

http://www.youtube.com/watch?v=caQpV_le96w

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track