ZORANA MIHAJLOVIĆ: Rezultati rada svakog ministra su ključni za rekonstrukciju vlade
Foto: Beta

Još nema konkretnih razgovora

ZORANA MIHAJLOVIĆ: Rezultati rada svakog ministra su ključni za rekonstrukciju vlade

Politika -
Mihajlović je istakla da je premijer Aleksandar Vučić taj koji bira svoj tim i da je njoj važno da za svakog člana vlade merilo bude ekspoze premijera i kakvi su rezultati, odnosno koliko su merljivi i vidljivi

VALJEVO - Potpredsednica Vlade Srbije i potpredsednica SNS Zorana Mihajlović izjavila je danas da će se o rekonstrukciji vlade razgovarati krajem aprila i da će ona zavisisti od rada svakog ministra.

"Onako kako je premijer rekao - razgovaraćemo o tome kada dođe vreme, a to jeste kraj aprila", rekla je Mihajlović novinarima prilikom obilaska obnovljene deonice barske pruge između Valjeva i Lastre, koja je bila oštećena tokom majskih poplava prošle godine.

Mihajlović je istakla da je premijer Aleksandar Vučić taj koji bira svoj tim i da je njoj važno da za svakog člana vlade merilo bude ekspoze premijera i kakvi su rezultati, odnosno koliko su merljivi i vidljivi.

"Nismo konkretnije govorili o rekonstrukciji, čak ni na sednici Presdesdništva SNS", kazala je Mihajlović i poručila da je ona lično uvek za rekonstrukciju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track