KAKO JE SRBIJA DOBILA MILIONERA: Uplatio 230 dinara, radnica otkrila njegov POTEZ ŽIVOTA
Foto: Dado Đilas/Ilustracija

KAKO JE SRBIJA DOBILA MILIONERA: Uplatio 230 dinara, radnica otkrila njegov POTEZ ŽIVOTA

Srbija -

Dobitnik "sedmice", koja je sinoć izvučena u Paraćinu, igrao je tri kolone, možemo reći životne – "lota", "loto plus" i "džoker"” i za to uplatio svega 230 dinara koji su mu doneli 1,8 miliona evra, saznajemo od Jasmine Milanović, radnice na glavnom uplatnom mestu u Ulici kralja Petra, u centru gradu stakla.

Ko je srećni dobitnik još se nagađa, a većina Paraćinaca misli da to neće nikad da se sazna, kao i da je to učinio neko prilikom proputovanja.

– Nisam pratila javno izvlačenje jer sam radila do 20 sati, a izvlačenje je u 20.05. Kad sam stigla kući, koleginica iz prve smene mi je javila da je izvučena “sedmica” i da je uplaćena u našem gradu, i to baš kod mene – priča Jasmina.

Ona ističe da je za ovo kolo uplaćeno dosta novca.

– Inače, u proseku se igra malo – jedan listić.

Sinoć, odmah nakon što se pročulo za događaj, u Paraćinu je zavladao – tajac. Sat nakon izvlačenja niko još ništa nije znao, ali je nakon toga informacija “planula” na društvenim mrežama, Ipak, još se nije saznalo ko je dobitnik, niti je iko slavio i čašćavao.

– Bio bi lud i da kaže, pa da mu svi traže novac na pozajmicu, i rodbina i oni koje je par puta sreo možda u komšiluku. Da sam ja dobitnik, prvi ne bih to prijavio, mada ne znam kako bi to izgledalo kad bih počeo da trošim pare – kaže Miladin koga smo zatekli na ulazi u “Lutriju”. Spremao se da uplati tiket mada nikad do sada nije dobio krupniju sumu.

Mnogi žitelji grada na Crnici misle da dobitnik i nije iz Paraćina i da to može biti bilo ko – u prolazu.

Ipak, tvrde, kad je neko rođen pod srećnom zvezdom – nije bitno gde živi! Samo takvom se i događa da uplati 230 dinara, a da mu se vrati preko 220 miliona!

Srećni dobitnik je u sinoćnem izvlačenju 83. kola igre na sreću “loto” osvojio tačno 225.655.815 dinara. Srećnu kombinaciju čine brojevi 2, 8, 18, 22, 27, 32 i 37.

SEDMICA OD 1,8 MILIONA EVRA: Srećni tiket uplaćen u Paraćinu

KOLIKE SU ŠANSE ZA LOTO SEDMICU: Pre će vas udariti grom nego dobitak!

IZVUČENA SEDMICA NA LOTOU: Dobitak od 35 miliona dinara uplaćen u Somboru

(Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track