ZRENJANIN JOŠ JEDNA PORODICA U POŽARU IZGUBILA SVE Petoro dece treba pomoć Deca su ostala bez ičega
Foto: Ilovezrenjanin

Samohrana majka očajna

ZRENJANIN JOŠ JEDNA PORODICA U POŽARU IZGUBILA SVE Petoro dece treba pomoć Deca su ostala bez ičega

Srbija -

ZRENJANIN - Još jednoj porodici vatra progutala kompletnu imovinu! Kuća Stojkovića u Grobljanskoj ulici u Zrenjaninu nestala je u požaru za svega deset minuta.

U ovoj kući do juče su živeli samohrana majka Gordana sa njenih četvoro dece i Gordanin brat Goran.

Najstarija Gordanina kćerka, prvo od ukupno petoro dece, nedavno se udala i odselila. Kuće u kojoj je odrasla - više nema. Neispravne električne instalacije izazvale su stihiju oko 17.30. Vatrogasci su stigli za svega deset minuta i uspeli da nekako zauzdaju požar, ali samo da bi spasili dvorišni, manji deo kuće, u kom živi Velimir Stojković, Gordanin otac.

FOTO: Ilovezrenjanin

- Brzo su došli, ali potpunu štetu nisu mogli da spreče, ispričao je Velimir za portal I Love Zrenjanin i dodaje da su u trenutku požara u kući bili Gordana i dvoje dece, ali da su svi na vreme uspeli da se evakuišu. Dobri ljudi su odmah reagovali: Privremeni smeštaj majci sa četvoro dece obezbedila je firma Dreksmajer u objektu u Nušićevoj ulici. U toj firmi inače radi Gordanin brat. U narednih mesec dana, Stojkovići će imati šta da jedu zahvaljujući restoranu "Banatska kuća", koji je obezbedio obroke. Žitelji Zrenjanina, Vojvodine, Srbije, pokažite svoje dobro srce i pomozite Stojkovićima!

Gordana bi i pored tragedije volela da se vrati na svoj kućni prag:

- Nadam se da ćemo nekako uspeti zahvaljujući prijateljima i dobrim ljudima da našu želju i ostvarimo. Vuče me, tamo je moj ceo život - kaže ona za Kurir i dodaje da je prvu noć prespavala kod komšinice, jer nije mogla da se odvoji od ruševina.

Deca su ostala bez ičega: Dve kćerke (14 i 7) i dva sina (10 i 4) nemaju ni komad garderobe. Školarci su uspeli da sačuvaju udžbenike. Od nameštaja su sačuvali samo jedan dvosed.

(Ilovezrenjanin)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track