KOMŠIJE SE GUŠILE OD SMRADA: Otišle na put i ostavile dva psa i četiri mačke u stanu punom fekalija
Foto: Fonet

Morali da reaguju vatrogasci i policija

KOMŠIJE SE GUŠILE OD SMRADA: Otišle na put i ostavile dva psa i četiri mačke u stanu punom fekalija

Srbija -

NOVI SAD - Dva psa i četiri mačke pronađeni su sinoć u žalosnom stanju, sami u stanu u Ulici dr Svetislava Kasapinovića, a, kako kažu komšije, vlasnice životinja, majka i ćerka, već određeno vreme nisu tu.

Policija je, nakon žalbi stanara, obila vrata i pronašla životinje, koje su sada u prihvatilištu “Zoohigijene”. Njihovo zdravstveno stanje je, kao saznajemo od šefa prihvatilišta, Đorđa Plavšića, dobro.

Napuštene životinje otkrivene su jer su komšije iz stana ispod sinoć pozvali vatrogasce, pošto im je plafon prokišnjavao danima. Ispostavilo se da je uzrok odvrnuta slavina u stanu sa životinjama.

Ilustracija, Foto: Printscreen
Ilustracija, Foto: Printscreen

Kako smo saznali od stanara zgrade sa kojima smo razgovarali, vatrogasci su kucali na vrata, čuli lavež pasa, a potom i pozvali policiju, kako bi obili vrata i ušli unutra.

Sve to se dešavalo sinoć između ponoći i dva sata ujutru, dok je “Zoohigijena”, po rečima Plavšića, jutros dobila prijavu MUP-a i izašla na teren po životinje koje su i dalje bile u stanu.

Kako smo se i sami uverili, na spratu gde su se nalazili psi i mačke i danas se širio specifičan smrad životinjskih fekalija kojima je ceo stan bio prekriven.

Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

“Pored toga, treba imati na umu da su ko zna koliko vremena te životinje bile same i zatvorene“, kometariše jedan od komšija.

On dodaje da se i dalje ne zna šta je sa ženama koje tu žive i zbog čega su se toliko zadržale na putu.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ZNA LI IKO ŠTA JE OVO?! Snimljeno kako odvratna crna masa gmiže po podu!

(D. R./Dnevnik)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja