POŽAREVAC: Maturska žurka uz muziku i nastup go-go igračica
Foto: Shutterstock

ŠESTOČASOVNI PROGRAM NA TRGU OSLOBOĐENJA

POŽAREVAC: Maturska žurka uz muziku i nastup go-go igračica

Srbija -

Član gradskog veća Dejan Krstić saglasan je s Nenadom i kaže da u nastupu go-go igračica nema ničeg uvredljivog i neprimerenog

Maturska žurka pod nazivom „Big samer brejk“, koju organizuje lokalna samouprava Požarevca, biće održana sutra od 20 časova, kada će na Trgu oslobođenja nastupiti nekoliko disk-džokeja, pevačica Marija Stević i plesne grupe iz Niša i Beograda.

Dok maturanti širom Srbije afterpartije slave u kafanama, kafićima ili pabovima, Požarevčani će imati priliku da se na proslavi maturske večeri provode uz go-go igračice.

Nenad Živić, organizator ove manifestacije, rekao je da je pojavljivanje go-go igračica sasvim u redu, te da u tome nema ničeg vulgarnog.

- Svaka ozbiljna žurka ima taj performans. I go-go denseri imaju raznorazne performanse - rekao je Živić.

Član gradskog veća Dejan Krstić saglasan je s Nenadom i kaže da u nastupu go-go igračica nema ničeg uvredljivog i neprimerenog.

- Di-džej žurke i ova vrsta muzike predviđeni su s takvim performansom. Ovde je uključeno više stvari, a go-go plesačice nastupiće oko ponoći - naglasio je Krstić.

Dragan Ivić, direktor centra za kulturu, naveo je da ovakva žurka nije bila predviđena, te da će biti plaćena kroz stavku „izvođenje koncerata, mjuzikla i predstava“. Tokom šestočasovnog programa nastupiće i Risk Jockey, Architect, Neba, Dee Marcus i Vlada, plesne grupe iz Niša i Beograda, Urban Sport Dancers i Fire Girls, a oko ponoći i go-go igračice.

Kurir / D. Stamenković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track