REŠENJE MINISTRA: Nenad Sekulić danas imenovan za načelnika PU Subotica
Foto: Nebojša Mandić

završen v.d. status

REŠENJE MINISTRA: Nenad Sekulić danas imenovan za načelnika PU Subotica

Srbija -

SUBOTICA- Nenad Sekulić, glavni policijski savetnik i dosadašnji vršilac dužnosti načelnika PU Subotica, imenovan je danas, rešenjem Ministra unutrašnjih poslova, za načelnika Policijske uprave u Subotici, navodi se u saopštenju PU Subotica.

Sekulić je ranije bio zamenik načelnika Regionalnog centra granične policije, a sa tog mesta je imenovan za v.d. načelnika subotičke policije, 16. januara 2017. godine. Danas je Sekulić imenovan na četvorogodišnji mandat, a na mestu načelnika PU Subotica zamenio je Milorada Šušnića, iz Novog Sada, koji je šest meseci rukovodio policijskom Upravom u Subotici, gde je došao sa mesta šefa policijske uprave u Novom Sadu, za razbojništva, iznude i otmice. On je postavljen umesto Borivoja Mucalja, dugogodišnjeg načelnika PU Subotica, koji je smenjen sa te dužnosti, kako se nezvanično tvrdilo i pretpostavljalo, zbog ubistva Mirka Milićevića, kome je navodno prećeno likvidacijom.

To je inače bila četvrta smena prethodne godine, čelnika policijskih uprava, u Subotici, Zaječaru, Vranju i jedine žene načelnice, u Užicu. Nezvanično se tvrdilo, da su uzrok smene loši rezultati iz prethodnih perioda.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Dižu se radnici, gladuju do ispunjena zahteva!

(Kurir.rs/N.H.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track