(FOTO) SKANDAL PROKUPAČKOJ GIMNAZIJI: Nastupale "više gole nego obučene" go-go igračice
Foto: Printscreen

U ŠKOLSKOM DVORIŠTU

(FOTO) SKANDAL PROKUPAČKOJ GIMNAZIJI: Nastupale "više gole nego obučene" go-go igračice

Srbija -

Karting-izložba je organizovana na osnovu ugovora koji imamo s tim udruženjem, a u ugovoru nije bilo pomena o nastupu go-go igračica, tako da se sve to događalo mimo našeg znanja i odobrenja, rekao je direktor gimnazije

Na Auto-izložbi, prošlog vikenda u Prokuplju koji je organizovana u dvorištu gimnazije nastupile su go-go igračice,koje su više gole nego obučene prale automobile. Istog vikenda dvorištu Osnovne škole „Nikodije Stojanović Tatko“ održana je svadba.

Direktor prokupačke gimnazije Vučelja Radenović kazao je agenciji Beta da su do sada korektno sarađivali sa Udruženjem ekstremnih sportova „Toplice“, koje je u dvorištu te škole organizovalo više karting-vožnji automobila.

- Karting-izložba je organizovana na osnovu ugovora koji imamo s tim udruženjem, a u ugovoru nije bilo pomena o nastupu go-go igračica, tako da se sve to događalo mimo našeg znanja i odobrenja - rekao je Radenović.

foto: Printscreen

Direktorka OŠ „Nikodije Stojanović Tatko“ Ljiljana Subotić izjavila je da je školsko igralište ustupljeno bez ikakve naknade jednom prokupačkom romskom udruženju za održavanje kulturno-umetničkog programa.

- Tražili su da koriste igralište naše škole za nastup kulturno-umetničkog društva i, koliko znam, ta svadba je održana nakon toga u jednom prokupačkom restoranu - kazala je Subotićeva agenciji Beta.

Snimci ta dva događaja šokirali su javnost zbog činjenice da se tokom letnjeg raspusta školska dvorišta ustupaju i u ovakve svrhe.

Predsednik Udruženja „Toplica“ Saša Miljković navodi da je reč o devojci koja je „u kupaćem kostimu“ otvorila skup! Međutim, snimak koji je juče i web Kurir preuzeo sa Fejsbuk strane Udruženja „Toplica“, kao i fotografije koje imamo pokazuju da nije reč o kupaćem i uobičajenom pranju automobila.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SARA JOVANOVIĆ SE TOTALNO OPUSTILA NA BRODU: Neće vam biti dobro kada vidite kako tverkuje zadnjicom

Kurir / B. R.

Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track