REDOVNO PLAĆAJU ODRŽAVANJE, A MAJSTORI NE DOLAZE: Leskovčani očajni, kiša poplavila celu zgradu, lije im niz  zidove
Foto: Jugmedia/Dragan Marinković

Redovno plaćaju održavanje zgrade

REDOVNO PLAĆAJU ODRŽAVANJE, A MAJSTORI NE DOLAZE: Leskovčani očajni, kiša poplavila celu zgradu, lije im niz zidove

Srbija -

LESKOVAC - Desetak kupatila potpuno je poplavljeno i uništeno u jednoj od zgrada u leskovačkom naselju Dubočica, a stanari tvrde da su nemoćni i da niko ne želi da im reši ovaj problem, iako redovno plaćaju održavanje zgrade.

Naime, nakon svakih većih kiša vertikalna cev sa krova zgrade B4 u ovom naselju, niz koju se sliva kišnica, već duže vreme plavi njihove stanove, mokri zidove, a voda je počela da zahvata i elektroinstalacije, pa su tako dva stana ostala i bez struje, piše Jugmedia.

foto: Jugmedia/Dragan Marinković

„Kada smo pre nedelju dana pozvali JP „Dom“, koji nam održava zgradu, da nam reši problem, oni su izašli na teren i rekli nam da nemaju majstore koji bi mogli da nam reše problem. A zašto im onda mi plaćamo održavanje?“, pita se Siniša Nikolić, jedan od ogorčenih stanara ove zgrade.

Problem je, kako tvrde stanari, u početku bio „zanemarljiv“, ali sada voda curi niz zidove po celoj vertikali, od 5. sprata do prizemlja.

„Ne znam da li ćemo cevi da vezujemo krpama do kraja života nakon svake kiše ili dok se ne uruši zgrada. Možda zidove da sušimo fenom i grejalicama? Stvarno nisam pametan“, komentariše Nikolić.

U Javnom preduzeću „Dom“ nam je rečeno da će „sutra izaći na teren, ali da imaju veliki problem sa nedostatkom ljudstva“.

(Kurir.rs/Jugmedia/Dragan Marinković/Foto: Jugmedia/Dragan Marinković)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Evo koliko će robijati glumica koja je ubila majku i babu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track