ĆERKI I ZETU DOŠLO DA PLATE 16.000 ZA STRUJU: Vranjanci se hvataju za glavu, nezapamćeno dugački redovi za plaćanje računa!
Foto: T. S.

U svakom domaćinstvu čeka se dan isplate penzija

ĆERKI I ZETU DOŠLO DA PLATE 16.000 ZA STRUJU: Vranjanci se hvataju za glavu, nezapamćeno dugački redovi za plaćanje računa!

Srbija -

Nezapamćeno dugački redovi ispred računskog centra Elektrodistribucije u Vranju formirani su poslednjih dana oktobra.

Kraj meseca je vreme kada Vranjanci izmiruju dugovanja za utrošenu struju. “Pogledajte koliki je red, daj Bože da svi danas završimo sa uplatom”, komentar je jednog Vranjanca koji je kako kaže navikao na gužve prilikom plaćanja računa za struju.

Na pitanje da li se redovi mogu izbeći, a uplata izvršiti koji dan ranije građani odgovaraju da je to prosto nemoguće.

foto: T. S.

“U svakom domaćinstvu čeka se dan isplate penzija, režijski troškovi su tu pa se onda narednih dana krene sa plaćanjem računa. Zar ne vidite da je među platišama najviše penzionera”, ukazuje M.S.

Neki od onih koji čekaju u redu ispred računskog centra Elektrodistribucije u Vranju napominju da većina domaćinstava vodi računa da dugovanja za prethodni mesec izmiri do datuma kojim ostvaruje pet odsto popusta na iznos sa računa. Nekolicina građana čeka I da reklamira račune sa visokim iznosom smatrajući da se radi o greškama prilikom očitavanja potrošnje električne energije na brojilu.

foto: T. S.

“Ćerki i zetu došlo je da plate struju 16.000 dinara za prošli mesec. Nemoguće da su toliko potrošili. To mora da se proveri, verujem da su pogrešili ljudi koji sa strujomera beleže potrošnju električne energije”, kaže LJ.M. i dodaje da srećom naplata ide brzo.

foto: T. S.

T.S.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Novi detalji tužilaštva! Evo kada se Zoran Marjanović odvojio od ćerkice i kada je usmrtio Jelenu?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track