MAJKA IZ VRANJA TVRDI: Vlasnik igraonice pretukao mi je dete! Udarao mu je glavom o zid
Foto: Privatna Arhiva

Dečja čarka prerasla u nešto drugo

MAJKA IZ VRANJA TVRDI: Vlasnik igraonice pretukao mi je dete! Udarao mu je glavom o zid

Srbija -

Majka dvanaestogodišnjeg dečaka iz Vranja tvrdi da joj je dete pretukao vlasnik igraonice.

Majka dvanaestogodišnjeg M.Đ. iz Vranja, Tatjana Grujić tvrdi da joj je dete pretučeno od strane vlasnika igraonice u kojoj je sa drugarima igrao video igrice. Incident se dogodio u sredu oko 19 časova u igraonici u naselju Gornja Čaršija u Vranju.

foto: Nebojša Mandić

“Dete se u igraonici igralo sa drugovima komšijama sa kojima se od malena druži, došlo je do svađe i gurkanja među njima. Na snimku bezbednosnih kamera koje sam pregledala lepo se vidi kako prilazi muškarac,hvata moje dete i udara glavom o zid više puta. Onda ga pušta, moj sin se zanosi, drži se za glavu i dolazi kući Deca mu nisu pričinila nikakvu materijalnu štetu. Moj sin je sa povredama primljen na PTO i upućen je na neurologiju i hirurgiju”, priča potrešena majka.

Dvanaestogodišnji M.Đ. zadobio je prema tvrdnjama njegove majke podlive na glavi od udaraca, I trenutno se nalazi na hirurgiji gde prima infuziju. Tatjana napominje da će ostati na tom odeljenju kako bi lekari pratili njegovo stanje.”Ne pamtim da sam ikada videla da čovek od trideset I kusur godina maltretira dete od 12 godina. To su mu najbolji drugari sa kojima se druži non stop, često se i posvađaju, kao sva deca u pubertetu, ali se bzo I pomire. Posle svađe u igraonici oni su se pomirili”, navodi Tatjana dodajući da je dečak bio u lošem stanju kada je došao kući, i da nije mogla da ga prepozna.

foto: T. Stamenković

“Ako su mu deca pravila problem mogao je da ih izbaci iz lokala, a ne da detetovu glavu udara o zid na šta to liči da mi dete preživljava traume. Dete mi je juče bilo potpuno dezorjentisano, povraćalo je, ima povrede po glavi iza uveta na slepočnici, ne smem ni da zamislim šta je sve moglo da se desi ”, priča majka Tatjana . Napominje da je nakon prijema na PTO, dečak prošao preglede kod neurologa, na rentgenu nakon čega je primljen na hirurgiju., gde su mu konstatovane povrede. Prema informacijama sa PTO-a maloletni M.Đ. sa povredama glave primljen je kod njih u sredu uveče i upućeno je na dalje lečenje.

U PU u Vranju su potvrdili ovaj događaj, ali zbog rada na slučaju nisu mogli da saopšte više detalja.- Policija intenzivno radi na utvrđivanju činjeničnog stanja. Što se tiče tuče između dece u igraonici, obavešteno je Više javno tužilaštvo i tu nema krivičneodgovornosti pošto je reč o maloletnim licima.

Na utvrđivanju ostalih okolosti ovog događaja policija intenzivno radi, obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo koje je naložilo da se uzmu izjave od punoletnih učesnika u događaju i da se nakon taoga izvrši naknadna konsultacija oko kvalifikacije dela – navode iz policije.

foto: Tatjana Stamenković

Vlasnik igraonice V.D,, tvrdi da nije pretukao dete.

“ U policiji sam dao izjavu I snimke sa sigurnosnih kamera deca su se potukla i ja sam ih razdvojio, ne znam čemu sve ovo, Izričito negiram da sam dete udario. Ne znam stvarno šta se dešava. Radim sa decom i nikad ne bih nešto tako uradio, ne bih dete udario, nikada”, tvrdi V.D. vlasnik igraonice u kojoj se desio incident.

(Kurir.rs/T. Stamenković/Foto: Privatna arhiva)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: EVO KO JE ČUVAO VIŠE OD 20 TONA OPASNOG OTPADA U OBRENOVCU?! Pogledajte i kako je otpad otkriven!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track