GIMNAZIJALCI IZ VRANJA POKAZALI HUMANOST: Novogodišnjim paketićima obradovali najmlađe korisnike Centra za socijalni rad!
Foto: Tatjana Stamenković

UČENICI ŠKOLE BORA STANKOVIĆ

GIMNAZIJALCI IZ VRANJA POKAZALI HUMANOST: Novogodišnjim paketićima obradovali najmlađe korisnike Centra za socijalni rad!

Srbija -

Đački parlament gimnazije ,,Bora Stanković'' iz Vranja, povodom predstojećih novogodišnjih praznika, organizovao je humanitarnu akciju pod nazivom ,,Radost darivanja''.

Najmlađi korisnici Centra za socijalni rad njih 40-oro dobili su novogodišnje paketiće. U okviru akcije prikupljena su sredstva poput odeće, igračaka, školskog pribora za decu uzrasta do 10 godina.

foto: Tatjana Stamenković

“Učenici gimnazije potrudii su se da im ulepšaju dan i obraduju najmlađe poklonima i animacijom . Kako je Božić najradosniji praznik i kako se trudimo da ljudima u okruženju donesemo radost još jednom smo pokazali da se dobrim primerom vaspitava . U želji da istrajemo u najboljem , često nas tome uče najmlađi”, kaže Suzana Mišić Stanković, direktorka vranjske Gimnazije.

Korisnici ispred Centra za socijalni rad, njih 40-oro imalo je priliku da budu gosti Gimnazijeu četvrtak. Uručeni sui m paketići u Svečanoj sali, i prisustvovali su premijeri predstave ,,Božićna pečenica''!

T. Stamenković

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Novogodišnja bajka oživela na Voždovcu! Zasvetlela najlepše okićena kuća u prestonici!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja