NAPADNUT TAKSISTA U CENTRU LESKOVCA: Mladić počeo da ga psuje, udario ga pesnicom u glavu, pa pobegao
Foto: Jugmedia.rs

nasilje

NAPADNUT TAKSISTA U CENTRU LESKOVCA: Mladić počeo da ga psuje, udario ga pesnicom u glavu, pa pobegao

Srbija -

LESKOVAC - Pedesetšestogodišnjeg taksistu „Metla Taxija“ iz Leskovca Bratislava Zdravkovića napao je danas popodne na radnom mestu mladić, u strogom centru grada, udario ga pesnicom u glavu i nakon toga pobegao sa lica mesta.

Zdravković je, kako je potvrđeno u „Metla Taxiju“, napadnut na radnom mestu i to u trenutku kada je pokušao da se parkira na obeleženoj taksi stanici kod hotela „Beograd“, rezervisanoj samo za taksi vozila.

„Taj mladić se nepropisno parkirao svojim vozilom na mesto rezervisano za taksiste i bukvalno ih blokirao da rade. Zdravković se, nakon završene vožnje vratio na taksi stanicu, upozorio mladića da je zauzeo rezervisano mesto za taksiste i zamolio ga da se samo malo skloni, kako bi on mogao da parkira svoje vozilo“, prepričavaju nam očevici ovog događaja.

foto: Profimedia

Mladić, koji se bio nepropisno parkirao, počeo je u tom trenutku da urla, psuje, prišao Zdravkoviću, udario ga pesnicom u glavu i pobegao sa lica mesta.

„Najgore je to što su celu situaciju ostale parkirane taksi kolege samo nemo posmatrale šta se dešava, iako se i sami često žale da su nepravedno meta raznoraznih napada“, komentariše naš sagovornik.

Sve ove navode potvrdio nam je u telefonskom razgovoru i sam Zdravković koji se u ovom trenutku nalazi u urgentnom centru, gde mu je ukazana prva pomoć.

(Kurir.rs/Jugmedia.rs, D. Marinković)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KOME ĆEŠ TI DA TRUBIŠ?! Krenuo bejzbolkom na vozača iza sebe, a dobio brutalan odgovor!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track