icon-closeicon-commentsicon-downicon-galleryicon-homeicon-nexticon-previcon-reacticon-searchicon-soc-fbicon-soc-gplusicon-soc-insicon-soc-mailicon-soc-rssicon-soc-twittericon-soc-vibericon-soc-wupicon-soc-yticon-totopicon_react

Najnovije vesti

Subvencije za zapošljavanje u Čačku 30 miliona

Srbija 18.01.2013. 17:23h
Za zaposlenje invalidnih lica u 2013. godini može da konkuriše i javni sektor, a visina subvencija je 500 hiljada dinara

ČAČAK - Subvencije predviđene za zapošljavanje, samozapošljavanje i javne radove u Čačku ove godine iznosiće 30 miliona dinara, a resorno ministarstvo bi trebalo da izdvoji 29 po lokalnom akcionom planu koji su usvojili odbornici Skupštine grada Čačka.

 

Prema rečima Saše Obradovića, predsednika Lokalnog saveta za zapošljavanje, za zaposlenje invalidnih lica u 2013. godini može da konkuriše i javni sektor, a visina subvencija je 500 hiljada dinara.

 

Postoje i predlozi za zapošljavanje u okviru stručne prakse, ali i upošljavanje nekvalifikovanih lica.

 

Rok za podnošenje zahteva resornom ministarstvu za sufinansiranje ovog lokalnog akcionog plana je 31. januar, a predviđeno je da ceo postupak bude sproveden do kraja februara u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje.

 

 

 

Pratite Kurir na VIBERU:
http://chats.viber.com/kurir

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...