AUDICIJE ZA HOR ČAROLIJA: Dečji karavan posetio i Sremsku Mitrovicu
Foto: TV Best

Potraga za novim talentima

AUDICIJE ZA HOR ČAROLIJA: Dečji karavan posetio i Sremsku Mitrovicu

Srbija -
Festivalski karavan obići će dvadesetak gradova u Srbiji, gde će održati audicije. Nakon toga mališane koje „Čarolija“ otkrije na brojnim audicijama očekuje polufinale u okviru koga će biti održani koncerti sa revijalnim repertoarom na kojem su pop hitovi

Audicija za nove talente u okviru 10. jubilarnog Festivala „Čarolija“ održana je i u Sremskoj Mitrovici u Centru za kulturu „Sirmiumart“.

Nakon Smederevske Mitrovice audicije će biti održane i u gradovima:

- Novi Sad, 2. 10. 2015. u Spensu u 15h

- Subotica, 3. 10. 2015. u OŠ “Sonja Marinković” u 11h

-Zrenjanin, 5. 10. 2015. u Kulturnom centru u 15h

Festivalski karavan obići će dvadesetak gradova u Srbiji, gde će održati audicije. Nakon toga mališane koje „Čarolija“ otkrije na brojnim audicijama očekuje polufinale u okviru koga će biti održani koncerti sa revijalnim repertoarom na kojem su pop hitovi.

Uz polufinaliste za 2015. Godinu u polufinalu će nastupiti i „Pinkove“ zvezdice koje su nekadašnji učesnici Festivala „Čarolija“.Specijalna „Čarolijina“ TV emisija koja će se emitovati na TV „Pink“ u okviru Jutarnjeg programa predstaviće gledaocima najbolje od dobrih kandidata, po odluci stručnog žirija“ kao i gradove koji su ugostili Karavan „Čarolija“, one koji su nas podržali i pomogli da što veći broj mališana hrabro pokaže svoj talenat žiriju.

Vrhunac Festivala nove dečje muzike „Čarolija“ ove godine je super-finale u „Sava centru“ 26. Decembra, koje će uživo prenositi TV „Pink“.

Čarolijanci, ostalo je još malo vremena da se prijavite za audicije. Sve informacije možete dobiti na sajtu Festivala „Čarolija“ www.carolija.rs, a od pre par dana dostupna je i interaktivna android aplikacija Čarolija, prvo u nizu jubilarnih poklona za najvernije Čarolijance.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track