DIVLJANJE U ALEKSINCU: Redom lomili šoferke na parkiranim automobilima
Foto: AP/Ilustracija

Kosovskom i Ulicom Lele Popović

DIVLJANJE U ALEKSINCU: Redom lomili šoferke na parkiranim automobilima

Srbija -
Građani su videli momke koji "redom lome stakla na automobilima, a policija ih je ubrzo posle prijave i pronašla"

ALEKSINAC - Polupana stakla na šoferšajbnama i prozorima prizor je koji su sinoć u Aleksincu na svojim automobilima zatekli vlasnici desetak parkiranih automobila.

Građani su videli momke koji "redom lome stakla na automobilima, a policija ih je ubrzo posle prijave i pronašla".

Zbog ovoga su uhapšeni M. Š. (25) i S. S. (20), koji su, kako se sumnja, automobile lomili sa još jednim maloletnikom.Kako pričaju očevici, njih trojica su oko pola sata pre ponoći išli Kosovskom i Ulicom Lele Popović i "nekim metalnim predmetima lomilo sve pred sobom".

Na mom autu je polomljena zadnja šoferka, na jednom kamionu oba bočna stakla, lomili su šta su stigli... Jedan od vlasnika ih je video i pozvao policiju, pa smo onda svi zajedno krenuli da pomognemo policiji da ih nađemo - kaže vlasnik oštećenog "pežoa 206". Šteta još nije procenjena, a osumnjičenima, koji se terete za krivično delo nasiliničko ponašanje, određeno je zadržavanje do 48 sati posle čega će biti sprovedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Aleksincu.

Protiv maloletnika će krivična prijava za nasilničko ponašanje biti podneta Višem javnom tužilaštvu u Nišu u redovnom postupku.

(Južne vesti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track