GRADONAČELNIK UŽICA: Neću zabraniti koncert Nine Badrić, ko je ne voli, ne mora da dođe
Foto: Damir Dervišagić

Ipak će biti održan

GRADONAČELNIK UŽICA: Neću zabraniti koncert Nine Badrić, ko je ne voli, ne mora da dođe

Srbija -
Petković je istakao da su mnogi umetnici iz bivših jugoslovenskih republika bili gosti mnogih gradova u Srbiji i da im niko nikada nije zabranio da dođu

UŽICE - Povodom zahteva Gradskog odbora Srpske radikalne stranke gradonačelniku Užica Tihomiru Petkoviću da otkaže i zabrani koncert Nine Badrić, zakazan za 3.april u ovom gradu, Petković je saopštio da neće zabraniti koncert ove hrvatske pevačice.

"Nina Badrić dolazi u Užice da održi muzički koncert, a ne politički skup. Ako su nadležne institucije dale bezbednosnu procenu i dozvolu da se koncert održi, i ako Užičani žele da uživaju u muzici Nine Badrić, ko smo mi da im to branimo i zbog čega? Kome se ne sviđa muzika i ličnost Nine Badrić, ne mora da dođe na koncert", saopštio je gradonačelnik Užica.

Petković je istakao da su mnogi umetnici iz bivših jugoslovenskih republika bili gosti mnogih gradova u Srbiji i da im niko nikada nije zabranio da dođu.

"Sigurno neću dozvoliti da Užice bude prvak po nečemu takvom. Užice je uvek bilo grad otvorenih vrata i tako će i ostati. Verujem da će i ovom prilikom Užičani biti ono što su oduvek bili - dobri domaćini", naglasio je Petković povodom koncerta Nine Badrić, koji nije organizovao grad Užice.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track