(VIDEO) HOĆE DA GA ISELE: Leskovčanin se polio benzinom i preti da će se zapaliti
Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

(VIDEO) HOĆE DA GA ISELE: Leskovčanin se polio benzinom i preti da će se zapaliti

Srbija -

LESKOVAC - Leskovčanin Dragan Arsić zaključao se u svom stanu u Zlatiborskoj ulici, polio se benzinom i ne dozvoljava privatnim izvršiteljima da ga isele iz stana koji je legalno kupio prošle godine.

Na licu mestu, pored policajaca, nalaze se i vatrogasne ekipe, a okupljen je i veliki broj komšija koji podržavaju ovog čoveka.

Arsić je naime prošle godine kupio stan od vlasnika koji je napravio dug na ime sudskih troškova od oko 800.000 dinara, a njegova jedina greška je bila što stan nije uknjižio na svoje ime, iako ima uredno potpisan kupoprodajni ugovor overen kod notara, dok porez i svi računi stižu upravo na njegovo ime.

Kako kaže Dragana Arsić, supruga ovog čoveka, privatni izvršitelji su još 3. jula na aukciji prodali ovaj stan na ime duga.

Nas su o tome obavestili tek 26. jula. Nismo imali pojma da su nam prodali stan za koji imamo sve uredne papire overene kod notara – kaže Arsićeva.Privatni izvršitelji nisu mogli da nađu bivšeg vlasnika stana, ali jedini papir do koga su, kako kažu, došli je iz katastra da se stan još vodi na njegovo ime.

Privatna izvršiteljka Aleksandra Antić nije želela da daje izjave novinarima i čak je "naložila policiji da zabrane novinarskim ekipama snimanje“.

(Južne vesti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track