JEŠIĆEVOM BRATU PRETILI SMRĆU: Inđija ključa pred najavljenu smenu gradske vlasti!
Foto: Dragan Kadić

Napadnut najbliži rođak bivšeg gradonačelnika

JEŠIĆEVOM BRATU PRETILI SMRĆU: Inđija ključa pred najavljenu smenu gradske vlasti!

Srbija -
Ne možete da verujete kakva je psihoza napravljena u Inđiji. Tu su crni džipovi, tu su sumnjive osobe koje nikada niko ranije nije video u Inđiji, građani su uplašeni, kazao je Ješić i dodao da se situacija smirila nakon intervencije policije

INĐIJA - Novinar Vladimir Ješić napadnut je danas na ulici u Inđiji, a on je ocenio da je razlog za napad na njega samo to što je brat bivšeg gradonačelika Inđije Gorana Ješića.

"Hodao sam ulicom u blizini zgrade u kojoj stanuje moj brat, kada je na mene iznenada i bez ikakvog povoda nasrnuo krupan čovek u crnoj jakni. Udario me je, gurnuo na ogradu i pretio mi je smrću", rekao je Ješić.

On je dodao da je nakon toga napadač pobegao u jednom sivom automobilu i naveo da je policija veoma brzo reagovala i da je pronašla automobil.

"Ne možete da verujete kakva je psihoza napravljena u Inđiji. Tu su crni džipovi, tu su sumnjive osobe koje nikada niko ranije nije video u Inđiji, građani su uplašeni", kazao je Ješić i dodao da se situacija smirila nakon intervencije policije.

"Nakon intervencije policije, sumnjivci u crnim jaknama i u crnim džipovima su se razbežali i sitacija se smirila", ispričao je Ješić.

U Inđiji se u sredu održava vanredna sednica Skupštine opštine, na kojoj treba da se nađe inicijativa SNS za smenu predsednika opštine Petra Filipovića iz Demokratske stranke.

DS je ranije optužio SNS da pokušava na silu, kroz ucene i pretnje odbornicima DS-a, da preuzme vlast u Inđiji, a SNS je te optužbe odbacio.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track