JUTRO U SRBIJI: U Leskovcu -14, u Loznici 2, a u Valjevu ledena kiša
Foto: AP Photo

Čekajući plus

JUTRO U SRBIJI: U Leskovcu -14, u Loznici 2, a u Valjevu ledena kiša

Srbija -
Sneg je na Kopaoniku visok 82 centimetra, na Zlatiboru 34, u Sjenici 32, na Crnom vrhu 31, u Leskovcu 14, Kuršumliji i Nišu 12, Kraljevu 11, a u Kruševcu i Ćupriji 10 centimetara

BEOGRAD - U Srbiji je jutros najhladnije u Leskovcu, gde je u 7 časova izmereno minus 14 stepeni.U Sjenici je izmereno minus 12, a u Kuršumliji, Dimitrovgradu i Vranju minus 10 stepeni, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

U Zaječaru je izmereno minus devet, Požegi i Nišu minus osam, Kraljevu i Kruševcu minus sedam, Negotinu minus šest, a na Kopaoniku minus pet stepeni. U Velikom Gradištu i Ćupriji izmerena su minus četiri, Kikindi i na Zlatiboru minus tri, a u Kragujevcu i Smederevskoj Palanci minus dva stepena.

Na Paliću, u Somboru, Zrenjaninu, Banatskom Karlovcu, Sremskoj Mitrovici, Valjevu i na Crnom vrhu izmeren je minus jedan stepen. U Novom Sadu i Beogradu izmereno je nula, a najtoplije je u Loznici gde je temperatura vazduha iznosila dva stepena. Ledena kiša trenutno pada u Valjevu, a slaba kiša pada u Beogradu.

Sneg je na Kopaoniku visok 82 centimetra, na Zlatiboru 34, u Sjenici 32, na Crnom vrhu 31, u Leskovcu 14, Kuršumliji i Nišu 12, Kraljevu 11, a u Kruševcu i Ćupriji 10 centimetara. U Smederevskoj Palanci i Dimitrovgradu sneg je visok osam centimetara, Kragujevcu i Vranju sedam, Kikindi četiri, Novom Sadu i Beogradu tri, Valjevu dva, a u Zrenjaninu jedan centimetar.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track