LDP: U Priboju više birača nego građana
Foto: Nebojša Mandić

Upozoravaju na pripremu manipulacije na izborima

LDP: U Priboju više birača nego građana

Srbija -
Menadžer Liberalno-demokratske partije (LDP) u Priboju Jasmin Hodžić upozorio je danas da u tom gradu ima više ljudi upisanih u birački spisak nego što ima stanovnika i ocenio da je reč o ozbiljnom kršenju zakona i pripremi očigledne manipulacije na predstojećim izborima.

"Prema poslednjem popisu iz 2011. godine, u Priboju živi 27.133 ljudi, dok je u zvanični birački spisak upisano 28.628 građana sa pravom glasa. U najmanju ruku, samo stranački nepristrasnim, neobjektivnim i demokratski nepismenim ljudima, a slobodno se može reći i ljudima koji istinski preziru argumentaciju logike, ovo može biti normalno i prihvatljivo, a to su u ovom slučaju predstavnici pribojske vlasti", naveo je Hodžić u pisanoj izjavi.

Opštinski odbor LDP Priboj pozvao je nadležne organe, odnosno opštinsku upravu i Republičku izbornu komisiju, da najhitnije ažuriraju birački spisak i spreče bilo kakve sumnje u regularnost izbora, kako bi se građanima Priboja osiguralo zakonsko pravo da izaberu vlast kakvu žele i zaslužuju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja