POSLE 5 MESECI: Most na Tamišu od subote u saobraćaju
Foto: Printskrin

POSLE 5 MESECI: Most na Tamišu od subote u saobraćaju

Srbija -
Most je rekonstruisan zbog sleganja tla, propadanja kolovoza i problema sa sprovođenjem atmosferske vode, a ostalo je još da se dovrši ograda, obeleži kolovoz i postavi saobraćajna signalizacija

PANČEVO - Most na Tamišu, u čiju rekonstrukciju je u prethodnih pet meseci uloženo 84 miliona dinara, biće pušten za saobraćaj sutra na Dan grada Pančeva.

Putnici koji su dok je trajala rekonstrukcija koristili obilaznicu odnosno novi put Pančevo - Beograd, do glavnog grada od sutra u devet časova ujutru moći će da idu i starim putem.

Most je rekonstruisan zbog sleganja tla, propadanja kolovoza i problema sa sprovođenjem atmosferske vode, a ostalo je još da se dovrši ograda, obeleži kolovoz i postavi saobraćajna signalizacija, prenela je RTV "Vojvodina"

"Most je značajan za Pančevo ne samo kao saobraćajnica jer cev za pijaću vodu prolazi ovuda kao i optički i elektro kablovi tako da je i strateški važan", kaže gradonačelnik Pančeva Pavle Radanov.

Još dva miliona biće utrošreno do kraja građevinske sezone za sitnije radove koji se odnose na donji deo mosta, nasipe i stub sa beogradske strane.

To neće ometati saobraćaj, a osiguraće da narednih godina ne dođe ponovo do ubrzanog sleganja tla i propadanja kolovoza.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track